Plângere către primar + Decizia lui Toma

Reclamație trimisă primarului de un șofer din Buzău, deranjat de mașinile care ocupă prima bandă de mers în dreptul stadionului Gloria.

De la poarta Crângului până în Bariera Ploiești sunt două sensuri. La semafor la Crâng ești încadrat pe banda cu trotuarul, dar apoi ești nevoit să te încadrezi pe banda de lângă scuar. Asta pentru că niște „fotbaliști” (nu mă refer la ai noștri jucători) își parchează mașina acolo. Apoi, ajungi la curba cu Electrica unde sunt din nou mașini parcate”

Cetățeanul i-a cerut apoi primarului să hotărască dacă spațiul respectiv va deveni oficial parcare sau va fi redat cu adevărat traficului.

Răspuns Toma: „Am dispus amplasarea de indicatoare cu “Oprirea interzisa”. Vă mulțumesc”

În aceste condiții, fotbaliștii (și alții), inclusiv cei de la Electrica, nu vor mai putea parca acolo.

Jucătorii vor fi nevoiți, când au antrenament, să-și ducă mașinile pe aleea interioară a stadionului.

Oficial Gloria: „Când au plecat la primul meci la Sibiu, jucătorii au lăsat mașinile acolo mai multe zile la rând. Probabil că asta a bătut la ochi. Dacă erau doar antrenamentele, o oră-două pe zi, nu cred că s-ar mai fi deranjat nimeni”.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Plângere către primar + Decizia lui Toma

  • Apropo de parcare, arată-ne Auraș că ești ziarist adevărat și verifică cui aparține acum terenul împrejmuit din spatele tribunei fostului stadion Metalul, unde, odinioară, se putea parca.

  • Terenul respectiv apartine clubului Metalul, acolo se va amenaja un teren sintetic pentru juniori.

  • Ești sigur? Ei mă refer la terenul din stânga după ce treci de poarta de intrare în curte. În dreapta este Stadionul Gloria.
    Nu prea este loc de un teren de antrenament.

  • Da, acela e terenul. Și acolo se va face un teren de antrenament pt copii.

  • Da, terenul este al clubului Metalul, care va face un teren de 20 pe 40 teren sintetic pt copii și juniori. Acolo niciodată pe acte nu a fost parcare, doar au transformat-o anumiți oameni în scopuri comerciale. Pe documente este baza sportiva, nu parcare și conform legii 69,nu se poate schimba destinația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.