emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Plângere la poliție! O mămică din Buzău reclamă un pedofil

O cititoare ne-a sesizat asupra unei postări a unei mămici din Buzău de pe grupul „Mămici și Copii din Buzău”.

O tânără mămică din Buzău a făcut azi reclamație la Poliție după ce băiețelul ei ar fi primit propuneri de la un băiat din cartierul Dorobanți.

„Fetele care aveti copii, aveti grija de ei ca in minunatul nostru cartier Dorobanti se află un pedofil! Este blondut, 1,70, si o alunita in barbă! Sper sa l descoperim si sa ajunga unde trebuie înainte sa faca rau! Ii plac si fetitele si baietii! Din pacate s a legat de baiatul meu! Era curios sa i vada abdomenul si chilotii. Personal nu il cunoastem si am aflat ca sta la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Si i-a spus baiatului ca se ocupa cu asa ceva! Am fost la politie si am depus plangere si se ocupa ei de restul!” – Daniela Mihai

Poliția a preluat cazul și deja a mers la școala unde învață băiatul pentru a-i lua o declarație.

Postarea Danielei Mihai a stîrnit numeroase comentarii și are zeci de distribuiri.

Citește și articolul: Toma: „Azi am semnat o hârtie și pentru „toaletarea” bicicletelor cu patru roți”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Plângere la poliție! O mămică din Buzău reclamă un pedofil

  • Si eu am patit anul trecut in zona intersectiei Unirii cu Prutului in statia de autobuz, este vorba de aceiasi persoana, este blond la 1.65-1.70 si tuns scurt, ma abordat ca II place pantaloni mei de trending si daca merg cu el cu masina sa isi ia si el o pereche l-am refuzat si dupa mi-a spus daca port boxeri si daca am intre tiny vre-o data relati sexuale cu O femeia si a inceput sa puna mana pe mine. ,in acel moment a trecut o parula a politiei locale si am avut prilejul sa ma retrag si sa plec.

  • Invata limba romana baiatul meu si apoi lasa comentarii!din felul tau de a vorbi imi dau seama…

  • Indivizii ăștia merită cea mai aspră pedeapsă pentru faptele pe care le fac fetițelor sau băiețeilor ,mai mici sau mai mari ,pentru că nu își dau seama de traumele pe care le suportă atunci când sunt abuzați cei mici ,și urmările pe care pot să le aibă asemenea „„experiențe„„ pentru ei .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.