Plecare în trombă, tânăr agățat de portieră

Sunt imagini surprinse în spatele Clubului Polițiștilor.

Un autoturism demarează în trombă din fața unui bloc, cu un tânăr agățat de portieră!

Nu știm dacă asta e o noua distracție a tinerilor (e drept cam riscantă la asemenea viteză) sau dacă e vorba de o neînțelegere. Un martor ne-a spus că în preajma mașinii erau trei fete și trei băieți.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Plecare în trombă, tânăr agățat de portieră

 • Întreb și eu printre cunoscători, cumva s-au desființat Poliția Rutieră și Ordine Publică? Mie așa îmi face impresia, că nu mai există aceste servicii, toți demenții bântuie noaptea cu mașini, motociclete, în găști, urlă, zbiară, pe șosele e măcel, dar nimeni nu face nimic. La 45 de ani se îngrămădesc băieții să iasă la pensie specială, că deh, au curs apele pe ei de la atâta muncă. Dl reporter, interesează-te te rog, dacă mai există aceste departamente.

  Răspunde
 • Lasati-i in pace, nu mai tot criticati. Si noi am fost tineri, am facut destule, multe dintre ele prostii si mai mari. Doar cum credeti ca au aparut astfel de specimene pe lume?

  Răspunde
 • Daca ai sta si tu noptile la poker si gagici dimpreuna cu interlopii si „smecherii”, precum cei despre care intrebi, cui ar mai arde de serviciu, ce naiba…
  Apropos, ce se mai aude de tipul inalt, etnic rrom, si nepotu-su, de l-au killarit p-ala in bataie pentru „niste parfumuri”??? Dar aia cu gainile, de l-au agresat pe nefericitul plin de spirit civic, de fata cu diva politista? Incredere si siguranta pe dracu. Legea junglei si ochi pentru ochi sunt solutii de viitor pentru buzoieni. Pacat ca nu mai avem basculante (cei mai tineri nu vor intelege): „Grigore a ucis nu mai puţin de 24 de persoane urmare a unei frustrări personale, alimentată de neputinţa autorităţilor vremii”. Peste doi ani se implinesc 50 de la „eveniment”. Si-am auzit ca istoria se cam repeta.

  Răspunde
 • Ce-i aia poliție ?!
  N-am mai văzut demult așa ceva…

  Urbea e condusă cu mana de fier, după propriile dorințe, de către o mana de oameni, traficul urban e jungla amazoniana, știau ai de sus că se-apropie Putin și vor sa ne introducă în element.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.