„PNL a refuzat postul de viceprimar! Era ales, dar peneliștii au votat candidatul PSD!”

Caz ciudat la Cochirleanca.

„E de dosarele X ce s-a întâmplat la Cochirleanca. PNL a refuzat postul de viceprimar. Noi, de la PMP și Pro România, 6 consilieri în total, l-am fi votat viceprimar pe Niță Pandele de la PNL. Cu cele 5 voturi ale PNL, ar fi ieșit lejer. 11 voturi din 15. Dar consilierii PNL l-au votat viceprimar pe candidatul PSD Dumitru Enache!”, au anunțat „minunea” consilierii PMP și Pro România.

Un alt lucru „tare” e că PNL Cochirleanca nici măcar nu a făcut vreo propunere de viceprimar.

„A trebuit să-l propunem noi, de la PMP și Pro România, pe candidatul Niță Pandele de la PNL. Când s-au făcut propunerile, cei de la PNL au tăcut chitic. A fost de cascadorii râsului. Dar, apoi, la vot, cei de la PNL l-au votat pe Dumitru Enache de la PSD. Știu asta și pentru că noi, de la PMP, dar și cei de la Pro România, am ieșit din sală și n-am votat”, a declarat consilierul PMP.

„Oare domnul Avrămescu, șeful PNL Buzău, are habar de conspirația primarului PNL de Cochirleanca, Stancu Nicolae ?” – s-au întrebat consilierii PMP și Pro România.

Reporterul buzoienii.ro a încercat să ia legătura cu primarul Stancu Nicolae pentru a afla opinia sa asupra celor întâmplate, dar edilul nu a răspuns la telefon. O posibilă explicație ar fi că, la nivel local, PNL s-a înțeles cu PSD pentru a avea majoritate în Consiliul Local. O alegere totuși ciudată în condițiile în care doctrinar ar fi fost mai de înțeles o colaborare cu PMP.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„PNL a refuzat postul de viceprimar! Era ales, dar peneliștii au votat candidatul PSD!”

  • PSD + PNL = LOVE.
    Este chiar logic. Ce sa vada la perdantii de la PMP si Pro Romania, care nici macar n-au intrat in Parlament?……[Leo]

  • Cel mai prodigios lider de partid, Avramescu, ma intreb cat avea la ora cand a trecut de la impartialitatea politica ceruta de fisa postului de functionar cu functie de conducere (obtinuta si detinuta pe baza unor calitati umane deosebite ale altora din preajma lui) la doctrina clara si stricta de partid?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.