PNL răspuns în forță la PSD Buzău! Pe cine a luat

La ora 12.00, PSD Buzău a prezentat-o pe Mădălina Munteanu, o tânără apreciată la Buzău pentru activitățile caritabile (Crucea Roșie) și în profesia de medic stomatolog (CLICK AICI pt. detalii).

O oră mai târziu, a venit replica, pe măsură, a PNL Buzău. Cristi Romanescu l-a prezentat pe Viorel Ștefu ca fiind noul secretar general al PNL Buzău.

„E un om de valoare, a fost ofertat de toate partidele, mă bucur că a ales PNL. Am bătut palma mai demult, dar n-am făcut public, startul pandemiei a făcut ca politica să treacă pe locul doi. Domnul Ștefu ne va ajuta mult în acțiunea de întărire a PNL la Buzău, va fi trecut cu siguranță pe lista de consilieri la alegerile locale”, a anunțat Cristi Romanescu. 

„Am ales PNL pentru că aici sunt oameni serioși. Am venit ca să câștigăm toate alegerile din acest an. Îl voi susține pe domnul Zoican, e un candidat valoros, poate câștiga Primăria Buzău. M-am înțeles cu dnul Romanescu mai demult, săptămâna trecută am depus cererea, iar ieri s-a validat și numirea mea ca secretar general”, a spus Ștefu.

Viorel Ștefu a fost comandant al IPJ Buzău, apoi la IPJ Ialomița. În politică a intrat anul trecut, după pensionare, la Pro România. A demisionat în februarie din partidul lui Ponta după ce Pro România l-a adus în partid și numit candidat la Primăria Buzău pe C-tin Ionescu.

loading...

2 comentarii la „PNL răspuns în forță la PSD Buzău! Pe cine a luat

  • Normal ptr PNL! Este vremea militzienilor!……[Leo]

  • D-ul Tereaca,rețineți următorul comentariu,daca d-ul Pătlăgică(Romanescu) crede ca aducerea d-lui Stefu o sa modifice dezastrul pe care o sa-l înregistreze PNL Buzău la locale,se înșela amarnic.O sa vedem daca d-ul Lucovid il mai susține pentru alegerile parlamentare.Sa vezi distracție la PNL Buzău după 27 Septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.