PNL și-a anunțat candidații de la Buzău. O SURPRIZĂ!

E imaginea zilei din politica buzoiană. Zoican și Romanescu vor fi candidații PNL Buzău la cele mai importante două funcții din județ.

„Astăzi, in ședința Biroului Politic Național al PNL, s-au validat cele două candidaturi: la președinția Consiliului Județean Buzău, Cristi Romanescu, și la primăria municipiului Buzău, Adrian Zoican!”, a anunțat Romanescu pe pagina sa de facebook.

Dacă despre Romanescu s-a mai scris că ar putea candida la locale, în cazul lui Zoican e o surpriză.

Șeful de la UPU are mai multe atuuri (e popular, e respectat datorită meseriei, profesionalismului și faptului că le-a făcut multora bine în momente critice), dar și un posibil impediment.

Există riscul ca tocmai cei mai mari fani ai săi să nu-l voteze pe motiv că orașul are mai mare nevoie de Zoican la UPU (unde-i chestie de viață și de moarte) decât la Primăria Buzău.

PNL și-a făcut rost de un candidat bun și la Rm. Sărat unde-l va concura pe primarul în funcție, Sorin Cârjan, preotul Viorel Holban.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „PNL și-a anunțat candidații de la Buzău. O SURPRIZĂ!

 • Domnul Zoican sa ramana la UPU, nu este pentru dansul politica

 • UPU la Buzau e catastrofa ! Multe laude,pentru nimic.Nu stiu ce ar face domnul dr. la primarie,dar la UPU ,daca ai nevoie, esti un pacient incomod care deranjezi si esti trimis in alta parte.(dupa ore de asteptare…)

 • Ambii sunt de respectat: Zoican – un medic foarte bun, Romanescu – un tenismen de mare valoare care făcut cinste Buzăului.
  Totodată, prin felul lor de a fi, ambii sunt şi simpatici.

  Raportându-i la scara politică, însă, lucrurile se schimbă puţin:
  1. Zoican, oricât de bun ar fi el ca medic (şi ca manager de UPU), ca eventual primar NU POATE FACE ce a demonstrat că poate face Toma ! Rezultă aşadar şanse aproape nule pentru Zoican de a-l învinge pe Toma.
  2. Romanescu, în schimb, se evidenţiază perfect: fostă glorie a tenisului de masă, e un gentleman de mare fineţe (cum rar mai vezi în ziua de azi, mai ales în Buzău) care are şi toate calităţile unui politician de mare succes. Cu siguranţă ar fi omul cel mai potrivit să conducă CJ-ul !

 • De data asta liberalilor buzoieni le-a venit mintea la cap. Deși știu că șansele de a-i detrona pe Toma și pe Neagu sunt mici, ca imagine au de câștigat pentru parlamentare întrucât, la Buzău, au promovat două candidaturi rezonabile. La Râmnicu-Sărac însă au feștelit-o venind cu ciorba reîncălzită a preotului ateu care le dă râmnicenilor frisoane pe șira spinării nu la gândul întoarcerii stafiei corupției fără frontiere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.