PNL și USR Buzău, acuze reciproce

A fost ceva tapaj anul trecut, în campania electorală, îndeosebi dinspre USR și PNL Buzău că se va face un nou spital la Buzău.

În curând se face anul, iar spitalul, fie și doar ideea construirii lui, în loc să se apropie, se depărtează.

Realitatea, nota 10 măcar pentru sinceritate, a spus-o șeful USR Plus Buzău la Campus TV.

„Pe fonduri europene (PNRR) nu se alocă bani pentru spitale noi. Doar pentru modernizări la spitalele de pediatrie și oncologie. Iar bani de la guvernul PNL pentru spital nou nu vor ajunge la Buzău pentru că aici sunt de la PSD atât primarul, cât și șeful CJ Buzău. M-am interesat la minister, nu e niciun proiect de spital la Buzău”, a anunțat Mihai Răzvan Moraru.

În replică, Gabriel Avrămescu de la PNL, a spus că Ministrul Sănătății a fost la USR și că „useriștii nu au prins niciun leu nici măcar pentru modernizarea Spitalului CFR din Buzău, ce ține de Ministerul Transporturilor, unde a fost tot ministru USR”.

Avrămescu e campion la cârcoteală, dar până acum n-a adus niciun proiect în orașul Buzău cu finanțare guvernamentală

Oricum, fie și ca idee, de la spital municipal, propunerea a coborât la ceva mai mic, un spital de copii.

O altă problemă, pe lângă cea legată de bani, e și cea a identificării unui teren potrivit, în condițiile în care Primăria Buzău nu pare să dispună de o astfel de suprafață.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „PNL și USR Buzău, acuze reciproce

  • In aer a fost intotdeauna ; oare a crezut cineva ca se va face un spital in Buzau ?

  • Buzoienii ar trebui ,daca sunt sinceri si corecti sa caute un loc pt statuie lui Ceausescu,care a ridicat din nimic acest oras!Dar cu mancatorii din ziua de azi…

  • Sunt convins ca spitalul il va face PSD la Tintesti!Pana acum nu l-a facut pentru ca nu era Buzaul unit cu Tintestiul.Asadar stimati buzoieni ,votati unirea ,ca vine PSD cu spitalu’…

  • Proiectul ăsta a avut ghinion că nu s-a prezentat întâi în viziunea cui trebuia. Acum plătește pentru asta. Este valabil pentru toate proiectele care se vor realizate pe raza Municipiului ( mic sau mare). Să fie învățare de minte să mai intre în alte viziuni decât cea oficială.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.