„Poarta era deschisă. Nu înțeleg de ce-a vrut să sară gardul”. Accident la Școala nr. 11


Foto News Buzău

Ghinion pentru o tânără elevă din Buzău.

În timp ce încerca să sară gardul în curtea dinspre corpul 2 al Școlii nr. 11 aceasta a alunecat, iar în cădere o bucată de fier i-a pătruns în antebraț.

Cu niciun chip n-a mai putut să-și scoată singură mâna din gard. A început să țipe, iar un domn din blocul de vizavi a auzit-o.

După ce coborât din bloc și a evaluat situația de la locul faptei, acesta a apelat la 112, solicitând ajutorul ISU. Pompierii au tăiat gardul cu flexul pentru a o elibera pe fată, dar bucata de fier i-a rămas înfiptă în mână.

O ambulanță a transportat-o pe tânără la UPU pentru a-i fi extras în condiții de siguranță fierul din antebraț.

„Nu înțeleg ce-a căutat această fată să sară gardul. Poarta din față e deschisă. Putea intra oricând și se putea juca pe teren dacă asta ar fi fost dorința ei. Dar ea a încercat să sară gardul dinspre terenul de sport din corpul 2”, ne-a declarat Aurelian Poteraș, directorul Școlii nr. 11.


Citește și: Muncitori stropiți cu oțel topit! Unul a luat foc! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„Poarta era deschisă. Nu înțeleg de ce-a vrut să sară gardul”. Accident la Școala nr. 11

 • A crezut sau a vrut să-și înceapă ora de sport cu încălzirea ,sărind gardul instituției .Altă explicație doar ea ne-o poate da .Bine că nu a fost mai rău și a scăpat numai cu atât .

 • Tereaca, daca erau cei de la poliția locală sunt curios ce scriai despre ei ?

 • Să se facă bine.
  Dacă o să mai vrea să sară gardul, să-și îmbunătățească modul de cățărare ca nicio țeapă să nu i se mai înfigă în mână altă dată. Sunt manevre periculoase.

 • Sunt 2 corpuri de școală cu 2 terenuri și 2 porți distinctive. Fetița a vrut să se joace pe terenul 2, pentru că terenul 1 este mai mereu ocupat de băieți mari, cu mult peste vârsta de 14 ani, deci nu mai sunt elevi ai școlii, dar cu toate astea li se permite accesul pe teren!!! Nu mai spun ca daca acesti puștani mari gasesc terenul 1 ocupat de alți copii, elevi ai școlii 11, devin violenți cu ei!!!
  Poarta de la terenul 2 este ținută pe perioada vacanței încuiată cu lacăt!!! Astfel copiii pot intra fie pe poarta1 si ocolesc destul de mult, fie sar gardul sau cei mici trec pe sub porți!!!

 • Deci asta a fost atat de lenesa incat i-a fost sila sa intre pe poarta… ce cauta pe terenul de sport nu stiu, ca daca i-a fost sila sa intre pe poarta iti dai seama cat de sportiva e… probabil a dorit sa intre acolo sa manance seminte si sa stea pe telefon.
  Lucru confirmat si de cel cu coentariul de mai sus, care recunoaste ca poarta e mereu deschisa, dar ca pustanii care se aduna la seminte acolo prefera sa sara gardul ca sa nu intre pe poarta… e greu cu mersul pe jos la generatia asta tanara, nu se mai poate, trebuie inventata teleportarea ca sa scape de acest blestem al handicapului si sa se poata deplasa si ei din fata ecranului unui telefon pe baza de aplicatia TELEPORTARE.

 • Tot e bine ca fac sport desi poate nu toți copiii care intră pe teren sunt de la scoala 11. De-asta Croatia e in semifinalele CM pentru că la ei toate scolile au cate 2-3 terenuri si toate sunt deschise pentru oricine, oricând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.