Poate într-o zi cu soare…

Sunt blocaje, în trafic, pe Aleea Industriilor din cauza problemelor apărute la două guri de canal.

Zeci de mașini, la orele de vârf, stau în coloană pentru că sensul către Drăgaică e obstrucționat în două locuri
Când te bucuri că ai scăpat de primul blocaj, urmează al doilea

Mai mulți șoferi au reclamat către buzoienii.ro, dar și pe pe alte canale, problema care se prelugește pe Bd. Industriilor.

Rugăminte către Strabag

Poate, într-o zi cu soare și temperaturi corespunzătoare, cei de la Strabag vor ruga muncitorii de la una dintre firmele subcontractoare – care se ocupă cu gurile de canal – să vină câteva ore și să toarne (din nou) betonul din dreptul celor două guri de canal.

Nu se poate ca traficul de pe această arteră importantă să fie lăsat așa preț de mai multe luni.

Argument suplimentar, există oricând riscul producerii unui accident (cu urmări mai ușoare sau mai grave).

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Poate într-o zi cu soare…

 • Pare o lucrare de mântuială din păcate.

 • Fara spital pe Viitorului si Independentei, intre case si blocuri.

 • Rugăminte pe banii nostri! În orice oraș mai evoluat primăria trimitea și o amendă constructorului.

 • Capacul acela nu pare sa fie nou cum nu sunt nici cele de pe Transilvaniei

 • „Sunt blocaje, în trafic, pe Aleea Industriilor din cauza problemelor apărute la două guri de canal.”

  ar suna mai bine daca ati elimina virgulele:

  „Sunt blocaje în trafic pe Aleea Industriilor din cauza problemelor apărute la două guri de canal.”

 • Scurgerile oricum nu sunt la nivel. Și-au găsit păcălicii cei de la Strabag, semn că nu nația te face corect ci legile aplicate la sânge, acolo unde-s…
  La Buzău nimic nu se poate construi drept, uniform, corect. Adică, se poate, dar nu e și păcat, când ne vezi așa de îngâlați, nervoși pe net, cetățeni europeni de rangul 7 și cu don Toma primar?!? Este, cum să nu fie!
  Zilele trecute au ridicat gurile de canal de pe Unirii S. Acum sunt la nivel cu stratul de bază, nu și când se va așterne și cel final.
  Părerea mea că, din garanția depusă, pe loc ar trebui puși ăștia să remedieze, dar și o conferință de presă unde să fie făcuți de hândel, PUBLIC. Eventual să cheme și de la ei, să explice boilor și proștilor care se pare că suntem, DE CE nu-s capabili să construiască calitativ, pe banii ceruți de ei?

 • Intr o zi cu soare și celălalt sens ,in plus alveole ,in plus iluminat ,in plus coșuri gunoi ,se puteau face doua benzi jumătate ,cu putina voința cerebrala . Pasajul CFR e ok ,se circulă mai greuț că i muzeu

 • Acum mai puţin de trei ore mă deplasam pe Aleea Industriilor de la rond către podul de la Metalurgica.

  În dreptul celei de a treia guri de canal marcată cu popicii de plastic, înainte de blocurile albastre de pe partea dreaptă, un TIR a ocolit în scurt popicii respectivi şi nu mi-a acordat prioritate. Am avut noroc pentru că în dreptul respectivei guri de canal scuarul era întrerupt, am tras dreapta şi am frânat. Având în vedere că distanţa de frânare la 50 km/h este de aprox 20 metri, spaţiul respectiv fiind de aproximativ 7-8 metri, şi neavând timpul şi spaţiul necesar să virez mai mult la dreapta şi să intru pe sensul închis circulaţiei, am lovit bordura (momentan foarte înaltă) cu bara faţă, scutul şi roata dreaptă. Autoturismul meu s-a ales cu bara julită/zgâriată, scoasă parţial din clipsuri, scutul de plastic smuls din bară şi inelul pentru remorcare de sub bară îndoit.

  Dacă în locul respectiv scuarul nu era întrerupt, nu aş fi avut unde să trag dreapta şi s-ar fi urcat cu TIR-ul pe mine.

  Bineînţeles că şoferul TIR-ului nu a oprit şi a continuat să se deplaseze ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am reuşit să îl prind din urmă pe Şoseaua Spătarului, prin zona Fibrotermica.
  Nu şi-a recunoscut vina decât după ce a văzut înregistrarea de pe camera video instalată pe maşina mea.

  Consider că autorii/vinovaţii morali sau iniţiatorii situaţiei sunt cei de la STRABAG pentru că nu au remediat problemele respective de mult timp, în condiţiile în care traficul este intens pe Aleea Industriilor. Lângă ei îi alătur şi pe reprezentanţii Primăriei Municipiului Buzău pentru faptul că nu s-au implicat şi nu se implică în mod activ în rezlvarea problemelor de pe Aleea Industriilor, netrâgând la răspundere STRABAG în niciun fel pentru modul în care îşi bat joc de buzoieni!

  Îmi exprim speranţa că problemele la gurile de canal vor fi remeiate cât mai repede şi nu va mai nimeni ce am păţit eu.

 • Gura de canal cu pricina este cea din prima fotografie a articolului, cea în care se văd cele două blocuri albastre. TIR-ul alb nu are nici o legătură cu incidentul de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.