Pod cu problemă. Restricție de tonaj

De ieri, pe drumul către Vulcanii Noroioși, la Joseni, s-a introdus un limitator de viteză și, mai ales, de tonaj.

Cauza, un mic pod din apropierea râului Sărățel, este avariat și necesită reparații.

În aceste condiții, de ieri, după introducerea restricției de tonaj, autocarele cu turiști trec (cam) ilegal dinspre Joseni spre Policiori (satul pe raza căruia se află Vulcanii Noroioși).

Deja, din această dimineață, autobuzele Trans Bus nu mai fac cursa de Joseni, spre nemulțumirea localnicilor care nu s-au putut bucura nici două luni de un transport civilizat spre Berca și orașul Buzău.

Vom reveni.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Pod cu problemă. Restricție de tonaj

 • Ca să fie interzise autocarele sau autobuzele trebuie un indicator adițional cu specificatia: „inclusiv transportul de persoane”.

  Răspunde
  • Greșit!!!
   Se aplică tuturor vehiculelor, deoarece se referă la masa totală maximă autorizată. Nu este nevoie de nicio plăcuță pentru a include și autobuzele/autocarele. Plăcuță adițională se montează sub un indicator de acest gen pentru a arăta care este excepția de la semnificația acelui indicator. De exemplu: cu excepția transportului de persoane. Deci, poate fi montată o plăcuță care să excepteze de la circulația interzisă autobuzele/autocarele.
   Totuși, principala problemă este starea jalnică a acelui drum județean și a podurilor de pe acel drum. Sunt în 2023 și încă avem drumuri județene neasfaltate!
   RUȘINE, tov. NEAGU!
   Sper ca într-o zi să plătești pentru greșelile făcute…

   Răspunde
 • De asta astazi masinile care golesc rezervoarele Petrom au trecut fara nici un fel de problema. Sa nu fie o chestie si pentru cei care au pieerdut cursele regulate pe ruta Buzau-Chilii, Buzau-Balta Tocila sau Buzau-Grabicina.
  Cum pana acum primarul comunei Berca nu stia de aceasta restrictie?
  Trans-Bus va lua subventia pentru tot traseul Buzau-Joseni? Sau Buzau-Berca?
  Foarte multe semne de intrebare….

  Răspunde
  • E, aici este o problemă. Cei care vor să ajungă în localitățile situate după Joseni sau Berca ce vor face? Merg cu autobuzele TransBus până la Joseni sau Berca după care pe jos sau cu ocazie?

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.