Podul de la V. Pașii, întârziat încă un pic. Iată cine trebuie să mai dea un aviz

După ce a fost ținut în loc peste un an de un aviz ce trebuia emis de către Ministerul Culturii, podul de la V. Pașii are nevoie mai nou de un document similar și de la Ministerul Transporturilor. Detalii a furnizat șeful CJ Buzău, Emanoil Neagu:

„Nu știu cât va dura, o săptămână, zece zile… Cei de la CFR vor să se asigure că podul feroviar nu va fi afectat de reabilitarea celui rutier. Un expert va veni la fața locului și va analiza situația pentru a emite acel aviz. Se mai pierde puțin timp, dar asta este, totul trebuie făcut respectând pașii legali. Termenul de finalizare a podului, 2019, rămâne același. Proiectarea este gata, banii sunt alocați, nu e nicio problemă. Dacă era să lucrăm electoral, vorbeam cu constructorul să trimită niște muncitori să se facă acolo, la pila unui pod, că măsoară ceva”.

În martie a fost emis documentul lipsă de către Ministerul Culturii, dat fiind că podul este monument istoric. Atunci s-a anunțat că într-o lună ar fi urmat să înceapă efectiv și lucrările pe teren. Iată că un noul aviz,  mai degrabă o formalitate, are la rându-i darul de a întârzia lucrările spre disperarea localnicilor.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Un comentariu la „Podul de la V. Pașii, întârziat încă un pic. Iată cine trebuie să mai dea un aviz

  • Spuneți-le ălora de vin în control de la Chefereu că pericolul pentru podul CFR nu vine de la repararea podului rutier Vadu Pașii, ci toate cele trei poduri sunt puse permanent în pericol de nesătulii patroni de balastiere care au pus ghiara (gratis?!) pe râul Buzău și exploatează cu sălbăticie arocamentele de la baza pilonilor, cu avizul prea cinstitei ministrese a apelor, buzoianca Petcu Adriana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.