Polemică între buzoieni provocată de primarul Toma. Dvs. ce părere aveți ?

Trebuie lăudat sau nu primarul C-tin Toma și echipa sa pentru realizările din ultimele luni ?

Unii dintre buzoieni consideră că nu. Și că asfaltarea străzilor, ca și celelalte înfăptuiri, erau obligațiile sale.

Aceștia sunt de părere că laudele din spațiul public ar trebui să înceteze întrucât există și riscul „ca primarului să i se urce la cap”.

Iată un astfel de mesaj:

„Vad numai multumiri si felicitari pe aici la adresa primarului. Am ajuns rău de tot dacă mulțumim și felicităm pe cineva pentru ceva ce ar trebui să fie normal într-o societate civilizată. Oameni buni, asta e datoria primarului, să asfalteze, să facă parcări, să amenajeze parcurile, să se ocupe de urbe. Am ajuns să mulțumim pentru normalitate?! Gândiți-vă puțin și mai terminați cu felicitările că mai sunt destule de făcut și apoi „i se urcă la cap” domnului primar”.

Mesajul scris pe domnuleprimar.ro a fost citit și comentat inclusiv de edilul-șef. Toma spune că mesajele îi sunt utile pentru că îi arată că se află pe un drum bun.

Citește și articolul: Acum! Se scoate gardul viu dintr-un parc din Buzău (click AICI)

Totodată, Toma a trimis săgeți înspre fostul edil, apreciind că „normalitatea” de acum n-a existat și înainte.

„Mă bucur pentru mesajul dumneavoastră ! Ceea ce fac este normal în drumul spre „normalitatea” Buzăului. Probabil că oamenii au sesizat că nu mai există normalitate de mult timp ! Totuși, mesajele de mulțumire ale oamenilor sunt un indicator pentru mine că sunt pe drumul cel bun! Și acest lucru mă motivează să continui și cu mai multă energie ținând cont de propunerile și susținerea buzoienilor cărora le mulțumesc și pe această cale!”

Cu alt prilej, primarul Toma a precizat că inclusiv mesajele critice îi fac bine întrucât îl ambiționează să devină și mai bun.

Citește și articolul: Staționarea interzisă! „Ei, aș!”. Iată unde se întâmplă dar și soluția pentru parcarea legală a tirurilor!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Polemică între buzoieni provocată de primarul Toma. Dvs. ce părere aveți ?

  • Mii de felicitari domnule primar pt tot ce ati facut in buzau,va multumim din suflet pt tot ce ati facut pt noi buzoienii

  • tămâieri protocolare (30 Oct, 10:31)
    ionescu o.
    Tămâierile protocolare despre care citim sunt din alte vremuri. Mai avem câteva osanale de ridicat primarului Toma și apoi aprobăm în consiliu domeniul public pe care îi vom ridica o statue, sau , eventual, un bust. În realitate nu există decât interese, conjuncturi și prilejuri în exprimările parfumate de frumusețea naurii de tomnatice care încă mai ține cu noi. Viziune? Care?N-am citit sau n-am văzut nicăieri decât promisiuni, nu o privire de an samblu care să devoaleze intențiile edilului privitoare la complexitatea vieții social-economice locale. Rezolvare unor deficiențe urgente nu însemnă în nici un fel „pornirea unui motor și reglarea lui”ci mai degrabă recunoașterea ancrasării acestuia și grave defecțiuni la senzori, posibil chiar la computerul de bord. Nea Ionică de la Ploștina auzise de asfaltările din Buzău și a venit să vadă. La plecare mi-a spus:„face găina, bre, un ou și cotcodăcește toată ziua!”

  • Un aspect negativ al activitatii primariei il consider pe cel al scoaterii la licitatie a locurilor de parcare rezidentiale. Un prim argument il constituie neconstitutionalitatea acestuia, egalitatea in drepturi nefiind respectata. Daca proiectantii anilor 70-80 nu au luat in calcul macar un loc de parcare pentru fiecare apartament sau daca dupa 89 anumite spatii au primit gir din partea autoritatilor pentru diverse discutabile alte scopuri, haideti sa recunoastem ca, de exemplu, cele 4 locuri trasate nou de catre instrumentul specific pe nume Urbis, cu siguranta va produce numai neajunsuri relatiolor sociale dintre cei 19 posesori auto din bloc care, pana acum ne parcam dupa legea fireasca primul venit, primul servit!… Cum rezolvati aceasta problema domnule primar? Cum impartiti “2 paie la 3 magari”?!!

  • Foarte pertinent comentariul lui Savu Sorinel cu privire la locurile de parcare! Acolo unde locurile nu sunt suficiente, ce-ar trebui să facă ceilalți posesori de autoturisme? Să le vândă? Pentru că dacă până acum se mai blocau între ei( cunoscându-se), acum asta această posibilitate nu mai există!

  • Fiecarui individ, trebuie sa i se recunoasca meritele ,dar in cazul primarului, lingatorii de clante si lipitorii de afise, deja exagereaza !!

  • Cand se face ceva bun, se mai găsesc inși care se bagă în seama si sunt criticatori de 2 bani. N-am nici un interes, nu sunt în vre-un partid, ca alții, însă nu pot să fiu de acord cu cei care văd doar negative aspect care sunt vizibile – bune și bine făcute. felicitari domnului Primar și echipei sale, pentru perseverență, calitatea lucrărilor si avem speranță ca Buzăul va fi altfel peste 2 ani…..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.