Polemică rezolvată în cartierul aflat în carantină. „Unora le place să dramatizeze!”

„Nu se poate plăti cu cardul la magazinele alimentare din Poștă” vs „Ba se poate!”.

A fost polemică pe facebook – referitor la acest subiect – printre cei din cartier și nu numai.

Diferendul a fost rezolvat – cu dovezi – în această dimineață de o doamnă din cartier. Aceasta a cumpărat de la magazin la ora 09.28 și ne-a trimis o fotografie a bonului.

„Unora le place să dramatizeze situația, alții chiar să cerșească. V-am trimis bonul, domnule Tereacă, pentru a nu mai exista discuții. Se poate plăti cu cardul la magazinul de lângă „Centrul Schenghen” și la cel de lângă Liceul Dimitrie Filipescu”, ne-a scris doamna S. D., căreia îi mulțumim.

Sunt informații din mai multe surse că se poate plăti cu cardul inclusiv la magazinul de pe strada Saturn (vezi foto mai jos).

În schimb, în cartierul Poștă nu există farmacie și nici bancomat.

Pentru cetățenii din cartier care au nevoie de medicamente s-a găsit o soluție (CLICK AICI pt. detalii).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Polemică rezolvată în cartierul aflat în carantină. „Unora le place să dramatizeze!”

 • Da, de acolo sa cumparati. Tot cartierul stie ca tot acolo si la inca un magazin si-au facut multe cumparaturi si panaramele care au bagat cartierul in carantina.

  Stie cineva cum a fost posibil ca autoritatile sa nu fie in stare sa pazeasca cele 6-7 intrari/iesiri din oras? A fost plimbat cu girofarul? A fost plecat cu toata familia, nu singur. Plus ca a primit si vizite.

  Azi citim in presa urmatoarele:
  Persoana responsabila de închiderea unui cartier din municipiul Buzău nu va fi cercetata penal, potrivit unor surse judiciare, ci va fi sancționata contravențional.

  Răspunde
 • Cu asemenea specimene umane care beneficiază râzând de asemenea ” sancțiuni ” vom intra și noi buzoienii în top-ten-ul Covid-ului românesc !…

  Răspunde
 • Oare dc nu se baga un bancomat în zona?Cred ca raspunsul il stim cu totii.O farmacie poate ar avea curajul sa se deschida dar locația sa fie in interiorul fostului liceu al poliției unde permanent este un jandarm la poarta si iarăși cred ca stim cu totii de ce.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.