Polemica zilei. Ce spune ministrul

„Un criminal! Ăsta e ministrul Câmpeanu. Cum să lași doi elevi în aceeași bancă ? Când vor crește iar cazurile de infectare și vor muri oameni, Câmpeanu trebuie băgat la pușcărie”.

Sunt, și nu puține, astfel de mesaje dure pe facebook. Ale unor părinți îngrijorați de faptul că elevii din anumite școli mai aglomerate nu vor păstra nici măcar un metru distanță.

„Fuguța repede în beci că vine urgia peste voi” și „nu uitați să vă sudați ușa de la intrare”, li s-a răspuns, ironic, primilor. Cert e că subiectul stârnește o nouă polemică (și un nou prilej de înjurături) printre români.

Ce zice ministrul Câmpeanu

„Elevii vor sta câte doi în bancă acolo unde nu se poate altfel. Nu putem schimba de azi, joi, până luni infrastructura a 17.000 de școli din România. Doi în bancă nu s-a stat doar în România, sistemul a funcționat în state care nu au închis școlile. Nu are rost să impunem reguli care nu se pot respecta”.

loading...

Un comentariu la „Polemica zilei. Ce spune ministrul

  • Ptt ca ministru e dobitoc..cum e si cel de la transporturi. Auzi de 30 ani se minte. Asta cu doi uite bre solutia. I , Unul in banka profesori stiu de ce …elevii pot sa invete si dimineata si dupa amiza…eu asa am mers…1 pina la 4 clsa, 5 ..8 dupa masa apropo nea franta germania austria nu se grabesc. Este tulp kent nou si altele voi la guvern sunteti verziiiii totii

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.