Poliția Buzău: „Inclusiv acest lucru este ACUM în anchetă”

„Ce căuta cu pistolul de serviciu acasă ?”

În afara mesajelor de uimire și condoleanțe, această întrebare legată de pistol apare cel mai des în comentariile buzoienilor.

Reamintim, în această dimineață, în jurul orelor 10.30, o polițistă de la postul Mărăcineni s-a împușcat în cap în apartamentul său din cart. Dorobanți 2.

Cecilia Chiriță era căsătorită, avea doi copii (fată de 10 ani și băiețel de 6 ani) și lucra în poliție din 2009.

Circumstanțele în care polițista din Mărăcineni a ajuns cu pistolul de serviciu acasă în apartamentul din Dorobanți II „sunt și ele în ancheta Poliției Buzău. Pe timpul serviciului, avea dreptul de a purta pistol” – ofițer de presă IPJ Buzău.

Atenție, în momentul sinuciderii polițista trebuia să fie la serviciu!

Nu se știe deocamdată dacă victima a trecut azi pe la serviciu – moment în care a luat pistolul – sau dacă nu l-a mai predat vineri când a plecat acasă.

Se știe că în această dimineață Cici, cum îi spuneau cunoscuții, și-a dus cei doi copii la școală.

Ultima postare de pe facebook a făcut-o sâmbătă, când a mers la ziua unei prietene

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Poliția Buzău: „Inclusiv acest lucru este ACUM în anchetă”

 • Inclin sa cred ca nu este vorba de sinucidere.Cel mai plauzibil. este faptul ca armamentul a fost manevrat imprudent si pe fondul unei pregatiri profesionale superficiale ,s-a produs aceasta nenorocire.Sa asteptam totusi rezultatele anchetei si elucidarea circumstantelor in care s-a produs nenorocirea.

  Răspunde
 • E de la vaccin. El e cauza la toati nenorocirili.
  Mi-a spus mie cineva, cu studii in domeniu.

  Răspunde
 • Individa e cunoscuta de personalul de la magazinele din zona, unde individa intra fara jena inarmata, cu pistolul la curea, desi legea interzice sa intri cu arme in astfel de incinte.
  Sefii din politie se fac ca nu vad, insa absolut toti politistii care vor iau acasa armele si umbla cu ele ca civili, in afara programului.
  In trecut am avut un vecin in politie, in fiecare zi pleca in uniforma cu pistolul de acasa si se intorcea cu pistolul acasa. De cateva ori l-am vazut chiar in hipermarket la cumparaturi cu pistolul la brau, nu m-ar fi surprins sa aflu ca in acte el figura ca fiind in tura, dar in realitate isi facea treburile personale in timpul in care ar trebui sa munceasca.

  Răspunde
 • Nicio lege nu interzice sa intri cu arma de serviciu in magazine.
  Arma poate fi luata acasa doar in cazuri exceptionale, prevazute strict de lege, cu aprobarea sefului inspectoratului de politie.

  Răspunde
 • Femeia venea cu copilul la grădinița Boboceii cu pistolul la brâu dimineața la 7.30 . Ce procuror antimafie mai umbla cu pistolul printre copii de 4-5 ani în felul ăsta? Și nu e singura, stați liniștiți

  Răspunde
 • Nu e legal sa porti arma in locuri aglomerate.
  In locuri aglomerate un politist are dreptul sa poarte arma doar in timpul programului de mentinere a pacii, ori o politista in timpul liber aflata in magazin aglomerat in timp ce isi cumpara iaurt, salam si paine, nu se afla in timpul programului de mentinere a pacii, neavand dreptul nici sa poarte uniforma in timpul liber, cu atat mai mult nu armele din dotarea politiei in locuri in care legea le interzice in mod explicit.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.