Poliția l-a încătușat, justiția i-a dat drumul acasă! Buzău

Nou caz în care procurorii de la Buzău sunt acuzați de toleranță față de golanii agresivi.

Buzoienii.ro a prezentat luni cazul (preluat apoi și de televizunile centrale) bărbatului încătușat după o urmărire ca-n filme pe străzile orașului.

Individul nu a oprit la semnalele polițistului rutier și a încercat să scape călcând la maximum accelerația. A fost urmărit apoi prin oraș de mai multe echipaje de poliție, a fost blocat în trafic, dar bărbatul a încercat apoi să dispară luând-o la fugă.

Ca să scape, fugarul ar fi lovit un polițist, căruia i-ar fi rupt mâna. Vezi, mai jos, imagini imediat după prinderea acestuia.

Surpriza zilei e că individul ar fi acum bine-merci acasă (spre nemulțumirea inclusiv a polițiștilor buzoieni).

Sursele buzoienii.ro, afirmă că deși bărbatul putea fi acuzat inclusiv de ultraj (pe lângă celelalte boacăne comise) acesta n-a primit arest preventiv, ci doar control judiciar.

Buzoienii.ro a solicitat azi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău un punct de vedere referitor la această speță.

Ar fi al doilea caz după cel al „activistului buzoian” în care infractori agresivi sunt mai degrabă mângâiați pe creștet (și încurajați, astfel, să mai facă). Reamintim, găinarii bătăuși ai „activistului buzoian” au fost lăsați și ei – în prima fază – să plece acasă, iar dacă mass-media și opinia publică n-ar fi făcut tapaj pe acest subiect, speța ar fi fost îngropată (ca multe altele).

Ciudățenie: s-a ajuns ca mass-media și opinia publică să roage instituțiile (de forță) ale statului să-și facă treaba. Vezi și cazul recent al golanului cu crosa de golf și al pițipoancei cu maceta.

Citește și:

loading...

20 de comentarii la „Poliția l-a încătușat, justiția i-a dat drumul acasă! Buzău

 • Procurorul de caz este fost polițist. A demisionat din poliție și a luat examenul de procuror. Fratele său este tot polițist.
  Procurorul de caz este doar un pion…

 • Cereți punct de vedere și de la IPJ Buzău!

 • Am cerut. Ofițerul de presă ne-a transmis că deciziile de reținere și de solicitare a arestului preventiv nu sunt de competența poliției, ci a procurorului de caz. „Pentru informațiile solicitate vă rugăm să vă adresați parchetului”.

 • Cele mai corupte institutii din Romania, cele mai vinovate de situația actuala din România sunt Politia si Justiția. Datorită lor,mii de infractori, atât din politică cât si din lumea interlopă sunt liberi si plini de bani. Săracii sunt pedepsiți exemplar, bogății sunt intangibili.De ce? Pt ca aproape toți judecătorii procurorii, polițiștii sunt lacomi si corupti.

 • Asta se știe. Ideea era cum au prezentat aceștia evenimentul.
  Biroul de presă ar trebui să apere polițiștii, pentru că Poliția înseamnă, în primul rând, polițiștii, oamenii, nu clădirile sau mașinile.

 • Pt. lămurirea lui Radu! Ultrajul la polițist intră în competența directă de cercetare a procururului! Așa că, dacă mergi vreodată la aprozar să nu întrebi dacă are cuie de vânzare! Dar tu, care le știi toate, ceri un punct de vedere, nu?

 • Anonim, ești cam pe lângă.
  În primul rând, este vina noastră, a cetățenilor pentru că stăm impasibili. Când era PSD la putere toți se agitau, ieșeau în stradă, acum corupția a dispărut, justiția funcționează, iar România este o țară sigură. Oare???

 • Toarșu militian in loc sa mearga la sala la pregtire fizica, merge la pensat si epilat .Cand ii mai vezi si cu pantaloni mulati si cu vedere la glezna te pufneste rasul . Cum sa inspire respect niste papițoi efeminați .

 • Bukk, în cazul de față te înșeli. Nu mai pune etichete, doar că tu ai avut probleme cu legea.
  Nu sunt de vină cei care prind hoții, ci hoții sau cei care le dau drumul.
  Florian, nu meriți efortul, dar îți explic: vrem să știm și părerea angajatorului în ceea ce privește evenimentul în care a fost implicat polițistul și cum au dat comunicatul de presă.
  Florian, vezi-ți de tine și nu îmi dă mie lecții de drept penal sau de drept procesual penal.
  Dacă ai ceva de comentat despre ceea ce se enunță în articol, spune. Dacă nu, vezi-ți de animalele tale și „deschide” televizorul că îți începe telenovela preferată.

 • Cum credeti voi ca procurorii si judecatorii or sa le distruga „afacerile” excrocilor si traficantilor ? Cine o sa le mai asigure „bunastarea” cu mita si spaga si cum vreti sa intre in sevraj beizadelele tovarasilor procurori, judecatori,avocati din cauza lipsei de „prafuri si ierburi”? De ce incercati voi sa le stricati bunastarea, somnul si sa distrugeti viitorul acestor……”elite”?

 • @viespea buzoiana furioasa ai dreptate!

 • De doua zile are masina in micro 3 parcata ( in zona terasei ).
  Initial am crezut ca se plimba cei de la politie cu ea, dar se pare ca omul e liber. Mai rotunjește si el veniturile intre timp… BMW-ul ala consuma destul de mult si costa si intretinerea lui…totuși.
  Decat sa puneti impozit pe salarii pt pensii si alte taxe, ca noi fraierii de rand sa ne alegem cu jegul de sub unghii, mai bine luati-le astora toata averea facuta din infractiuni si sa ii angajați pe minim pe economie daca tot ii lasati in libertate.

 • omu-i plin de biluțe și justiția îi dă drumul,sunt șocat!

 • Din pacate, unii judecatori si procurori sunt compromisi, nu mai lucreaza pentru noi, ci pentru infractori. La fel si Legislativul, care face legile pentru infractori, ca si ei tot infractori sunt.

 • Pt.Radu : Hai să-ți explic pe înțelesul tău! Angajatorul își păstrează părerea pentru sine în astfel de spețe! Nu strică o relație instituțională făcând PUBLICĂ părerea personală să o afli și tu, ci oferă un răspuns sec, ceea ce a și făcut! Procurorul acela reprezintă o instituție, are colegi cu care alți polițiști colaborează și tot așa…Ceea ce crezi tu se face doar în politică sau pe marginea șanțului, la o bere ori spart semințe, dacă ți se pare cunoscut, unde toată lumea se pricepe la tot și vrea să pară mai deșteaptă decât este!!

 • @Florian, nu ne povesti din trăirile tale țărănești. Nu interesează pe nimeni părerea ta. Tu și și tăi beți bere la PET și spargeți semințe bulgărești în fața porții sau la birt, dar „faceți” politică.
  Poliția are purtător de cuvânt și emite comunicate de presă. La asta m-am referit. Dar, când ești analfabet funcțional că tine, nu am pretenții.
  Rămâi la nivelul tău, acolo jos.
  Repet, comentează ceva legat de speță, nu aiurea, că orice meltean.

 • Măi băiatule, ești greu de cap! Punctul de vedere este al instituției și nu al polițiștilor! El nu poate fi decât „sec”, cu referire strict la prevederea legală și nu poate contrazice punctul de vedere al parchetului, din motivele pe care ți le-am oferit pe tavă! Văd că știi ce este berea la Pet! De unde știi că există semințe bulgărești?

 • @Florian, amice, ești idiot! Sau poate că ești unul care lucrează la poliție, undeva la țară. Nu, nu polițist în adevăratul sens, ci doar un purtător de uniformă de polițist.
  Radu a cerut reporterului punctul de vedere al Biroului de presă referitor la caz, inclusiv comunicatul de presă. Acestea ar trebui postate sub formă de citate, pentru a vedea cum se raportează conducerea ipj față de infractori. Asta vreau și eu să știu.
  Să știu că tot românul a văzut bere la pet, sunt pline apele noastre de astfel de deșeuri. Nu înseamnă că toți sunt consumatori că tine.
  La semințe există inclusiv reclame la tv. Nu știu dacă și pe a3 sau pe rtv, canalele tale preferate.

 • Doinița mamii, s-a fiert ciorba și simți nevoia să te bagi în seamă? Cum crezi tu că s-ar putea raporta conducerea IPJ față de infractori ? Încurajându-i și eventual învățându-i cum să se protejeze? Eu zic să treci la felul doi în situația în care nu ai ce face!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.