Poliția l-a vizitat azi pe bărbatul de 53 de ani care și-a amenințat vecina cu moartea

Reacție rapidă a Poliției Buzău după ce site-ul buzoienii.ro a preluat plângerea unei tinere amenințate (cu moartea) de un vecin.

Bărbatul de 53 de ani a făcut o pasiune pentru tânăra și frumoasa sa vecină. Pentru că aceasta i-a refuzat avansurile, bărbatul a trecut la amenințări (verbale și fizice). A urmărit-o pe fată cu mașina și a recunoscut telefonic că avea de gând să izbească autoturismul tinerei pe pod! (ascultă audio mai jos)

După publicarea articolului, polițiștii buzoieni s-au sesizat și au reacționat. Bărbatul, Ion D., a fost vizitat azi de un echipaj de poliție și înștiințat că este acuzat de hărțuire. Deocamdată, a fost amendat cu o mie de lei, și sfătuit să se potolească.

Bărbatul, care pare că și-a pierdut controlul, a început să posteze poze pe facebook cu tânăra sa vecină la care a atașat cuvântul „iubi”.

Tânăra a mulțumit azi polițiștilor și site-ului buzoienii.ro și trage nădejde că „acest coșmar se va termina”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „Poliția l-a vizitat azi pe bărbatul de 53 de ani care și-a amenințat vecina cu moartea

  • Felicitari Dl. Auras pentru actiune si pentru politie. Acest mascarici trebuie potolit si mai mult, nu doar cu o amenda. As propune ca sa munceasca o luna la Urbis, dar munca din aceea grea, ca sa ii iasa figurile din cap.
    As fi foarte fericit daca l-as vedea la munca si sa nu mai stea pe Facebook, ca e depasit saracul. Altii muncesc de le ies capacele si mascariciul asta nu mai poate de bine si mai sta si pe FB. Probabil ca este din acela care asteapta ajutorul social.

  • Cine este judecătorul care a respins ordinul de restricție?Sesizați CSM ul să-l sancționeze!

  • E necasatorit? Din ce localitate?

  • Prima miscare pe care ar fi trebuit s-o faca onor Politia buzoiana ar fi trebuit sa-i salte permisul individului din cauza ca isi foloseste masina in scopuri criminale, recunoscute de el insusi.
    Cum sa-i mai lasi unei asemenea bestii dreptul de a conduce in continuare, daca el are asemenea intentii? Este identic ca si cum i-ai da in mana o arma.
    Felicitari d-lui Tereaca ptr ca a semnalizat acest caz si ca urmare Politia a reactionat, dar din pacate cam firav…….[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.