Poliția Locală a început să se ia de ei

Sunt imagini de azi de la intersecția dintre Unirii și Bălcescu:


S-a lăsat cu claxone și apoi cu sunet de sirenă.

Un polițist local a coborât din mașină pentru a-i face morală unui șofer care, circulând pe Bd. Unirii, s-a încadrat pe banda din mijloc pe contrasens.

E un lucru care se întâmplă destul de des pe Bd. Unirii, atât la intersecția cu Transilvaniei, cât și la cea cu Bălcescu. Unii șoferi se încadrează pe contrasens:

Încadrare pe contrasens, intersecție Unirii cu Bălcescu

La intersecția cu Transilvaniei, inclusiv un autobuz s-a încadrat greșit, pe contrasens
Patru benzi către Unirii Sud, doar două către Nord

Dacă pe durata lucrărilor, încadrarea pe contrasens era tratată cu indulgență, acum – când Strabag a remediat și ultima gură de foraj – ar trebui ca șoferii să respecte, în intersecțiile de pe Bd. Unirii, cele trei benzi (pe sens).

După finalizarea lucrărilor traficul de pe Bd. Unirii a revenit, în sfârșit la normal:
Peste 20 de luni, când ar urma să fie gata și centura de sud a Buzăului la nivel de autostradă (A7), traficul de pe Bd. Unirii din Buzău ar urma să mai scadă cu 10-15%.

Acum, sunt încă destui șoferi care circulă pe ruta Focșani – București, și invers, care refuză Centura de Nord, pentru că, zic ei, e mai scurt prin oraș.

Citește și:


loading...

12 comentarii la „Poliția Locală a început să se ia de ei

 • Dragul meu reporter…
  In cate zeci de comentarii ți-am explicat că se merge pe contrasens??? Si evident mi-ai șters ideile postate…
  Dar de ce nu ai luat taurul de coarne până acum, să i spui lu tomy iar el să vb cu ăia de liniază cu alb străzile să pună săgeți și apoi poliția pe ei???
  Pt că nu ți-a păsat, ăsta este răspunsul meu.
  În fine, la fel se va circula până nu se vor impune milițienii.
  Iar cu cei care spui că refuză centura și întra prin oraș, iarăși ai scris o mare tâmpenie.anomalie de știre. Sau îi acoperi pe ăia din rural???
  Dumnezeu știe.

  Cu deosebit respect Nelu Vasilache

  Răspunde
 • … Păi autobuzele nu opresc în stațiile construite!…confuzie totală!…

  Răspunde
 • 1. Angajații primăriei, adică gardienii publici nu au nicio competență materială pentru a opri și sancționa contravențional conducătorii auto care se încadrează pe sensul opus.
  2. Marcajele nu sunt aplicate în mod corespunzător sau lipsesc, astfel încât să delimiteze cele două sensuri de circulație, dar și încadrarea pe bandă corespunzător direcției de deplasare.
  3. Când va fi gata segmentul din A7 între Pietroasele și Buzău, acesta va putea fi folosit ca variantă de ocolire, pentru că asta este menirea autostrăzilor: să permită deplasarea cu viteză fără a tranzita nicio localitate.
  4. Bulevardul Unirii putea fi reabilitat foarte simplu prin redimensionarea trotuarelor astfel încât să se poată parca în spic (oblic) față de axul drumului, ramând pentru circulație minim 3 benzi/sens plus bandă pentru circulația bicicletelor pe ambele sensuri.

  Răspunde
  • Ar dura 1 ora sa puna sageti albe pe asfalt in intersectii…sa vada toti pe care banda cum se circula… dar e greeeeu !

   Răspunde
   • Corect, dar nu e treaba Primăriei Buzău, ci a Strabag. Bănuiesc că acum în decembrie vor face și marcajul pentru că trebuie încheiat proiectul.

    Răspunde
 • Sa mori tu ca nu se mai circula pe contrasens! Azi am facut stanga de pe Unirii pe Obor si din stanga mea au aparut doua (!) coloane de masini, iar cea dinspre mine voia sa o ia inainte, a trebuit sa franez la limita. Orasul haosului

  Răspunde
  • Țărane, nu aveai cum să faci stânga de pe Unirii pe Obor pentru că Unirii nu se intersectează cu Obor. Cred că ai vrut să spui Transilvaniei.
   Înainte de a posta, documentează-te!

   Răspunde
 • Ce anume reglementeaza actualmente sensul, contrasensul, etc, de pe Unirii ?!
  Clar si fara echivoc, sa nu existe loc de interpretare, in spiritul legii, de altfel.
  Întreb pentru un prieten șofer !
  Mai nou circulația pe Unirii observ că se efectuează după cum suntem informați pe un blog. Dar cei care nu știu de existența acestui site, sa se informeze cu privire la cum se circulă pe Unirii, de pe o zi pe alta, ce fac ?

  Răspunde
   • Și dacă abia zilele următoare se va face un marcaj, neapărat și indicatoare în acord, atunci în baza a ce momentan poliția locală face ordine ?
    In baza propriilor dorințe ?

    Și de ce bravo ?
    Fiindcă își mai mișcă fundul prin acest oraș ca să-și justifice porcoiul de bani care ne costă pe noi existența lor, absolut ilegală, conform legislației ?!

    Răspunde
 • Daca astia la Politia Locala sunt de 3 ori mai multi decat ar trebui sa fie, daca este oficial si clar ca trebuie redus drastic numarul lor dar in tot acest timp ei sunt platiti in continuare, cine ar trebui (sau poate chiar trebuie) sa dea banii inapoi in acest caz? Este evident ca exista cineva care „ii tine” angajati si din aceasta cauza ei sunt platiti in continuar, nu ar fi interesant de aflat cine este acel „cineva”?

  Răspunde
 • Ce bravo, Tereacă? Localul din imagine și-a depășit atribuțiile! Nu are niciun drept legal să avertizeze șoferii care circulă pe sens opus.
  Nu este prima dată când localii încalcă legea!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.