Poliția Locală Buzău i-a amendat pe soții Saioc

Vizita la Buzău a celebrului cuplu de scandalagii de pe facebook, Maria și Marian Saioc, n-a fost deloc reușită.

Cel mai mare ghinion, joia trecută, pe la ora 13.00, când au deschis ușa Palatului Comunal, în instituție nu se aflau nici Toma, nici cei doi viceprimari.

Cei doi au ajuns să vorbească unul cu altul, în biroul secretarei primarului, de până și polițistul local a început să se mire: „Pentru cine citiți întrebările alea, dacă nu e nimeni ?”

Lipsă de profesionalism. Maria Saioc a venit să-l înfrunte pe primar, dar nici măcar nu știa subiectele de arțag, multe perimate, abia reușea să le citească de pe telefonul mobil. Sunt opinii ale celor care-i urmăresc că emisiunea de la Buzău a fost cea mai slabă din ultima vreme

1500 de lei amendă

Azi am aflat că Marian Saioc a fost și amendat cu 1.500 de lei de Poliția Locală Buzău.


Pentru că dat buzna pe scări și apoi în biroul (gol) al primarului, Marian Saioc a fost amendat conform Legii 61/1991:

13) Constituie contravenție pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ…

E a doua amendă pe care cei doi o primesc în ultimele săptămâni după cea de la Cluj, când, la fel, au dat buzna în biroul primarului Boc. Soții Saioc s-au trezit acasă, la Constanța, în cutia poștală, cu amenzi de 3.000 de lei fiecare.


Interviurile cu primarii se pot lua în cadru civilizat, la birou, programate din timp, dar pe cei doi îi interesează doar scandalul. Interviurile convenționale sunt moartea audienței pentru publicul lor.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Poliția Locală Buzău i-a amendat pe soții Saioc

 • I-au amendat în lipsă pentru că nu au avut tupeu „bravii” gardieni publici să intervină atunci când cei doi indivizi au intrat în sediul primăriei.
  Cum să intri tocmai în biroul primarului fără să te întrebe nimeni nimic?! Halal eficiența a gardienilor publici care asigură paza (ce glumă) sediului primăriei?

  Răspunde
  • Să vă fie rușine că ați amendat cetățeni pentru accesul în instituțiile publice!
   Ei sunt organismul de control al cetățenilor! Cine n-are de ascuns, permite accesul; mai ales că se știa că vor veni la Buzău, primarul putea să-i aștepte civilizat cu apă și sare, că așa-i obiceiul pe la noi.
   Oamenii ăștia n-au venit degeaba, ci la sesizare.

   Nu mai fiți mârlani! Cu vorba bună nu faceți nimic. Aveți nevoie de Saioc!

   Răspunde
   • Au venit la sesizarea cui ? Și la sesizarea a ce ? Ce interes avea cel care a făcut sesizarea ? Apoi, cât de curat e cel care a făcut sesizarea ?

    Răspunde
    • Ce contează cât este de curat sau cine a făcut sesizarea?
     Contează că acești nimeni au intrat, fără drept, într-un sediu al unei primării. Cine sunt acești indivizi ca să vină să ceară explicații despre lucruri pe care nu le cunosc? Orice prost cu un telefon în mână devine justițiar. Vai de noi!

     Răspunde
   • Sa i tot arda..sunt neciopliti, needucati. foarte bine.Felicitari Politia Locala.

    Răspunde
    • Era foarte bine dacă nu îi lăsau să intre, fără drept, în sediul primăriei. Așa, după luptă, mulți viteji se arată. Nici măcar nu i-au legitimat atunci.

     Răspunde
   • Cap de plută, accesul se face după anumite reguli, in caz contrar Legea prevede clar sancțiune.

    Răspunde
    • Păi și noi ce tot spunem, gardianule?
     Cel de la pază pare total depășit de situație și nu numai. Dacă Saiocii țipau la el începea să plângă. Oare ce pile o avea de este ținut în acest post?

     Răspunde
 • Eu zic să vină și Marian Moroșanu autointitulat Ceaușescu și să controleze și el ce-i trece prin cap, ca să doarmă mai liniștiți cei îngrijorați de lipsa transparenței.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.