Poliția Locală veghează la respectarea „accesului interzis” dinspre Spiru Haret pe Ciochinescu. Iată ce reclamă unii nemulțumiți

Dacă în urmă cu două zile, semnificația noului indicator rutier „accesul interzis” dinspre Spiru Haret înspre Ciochinescu nu era respectată de nimeni, fie voluntar, fie involuntar, de ieri o mașină a Poliției Locale și un agent stau în permanență în intersecție.

Polițistul stă în picioare pe trotuar și le arată cu degetul șoferilor care vor să intre pe Ciochinescu indicatorul rutier.  

Uneori, după cum se poate vedea în fotografie, chiar două mașini de poliție stau în intersecție, echipajului permanent alăturându-i-se și cel mobil de la Diciplina Rutieră.

Unii dintre locatarii de pe strada Ciochinescu sunt nemulțumiți că pentru a ajunge la destinație trebuie acum să facă un ocol de o jumătate de kilometru pe strada Ciucurete și apoi pe aleea paralelă cu Bd. Unirii până a ajunge înapoi pe Ciochinescu. 

Reclamația vizează și faptul că acest ocol trebuie făcut pe două străzi unde asfaltul original abia se mai vede de petice. Vestea bună e că primarul Toma a cerut un deviz al lucrărilor pentru a aloca banii necesari asfaltării acestui tronson. Caz în care toată lumea va fi, probabil, mulțumită. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Poliția Locală veghează la respectarea „accesului interzis” dinspre Spiru Haret pe Ciochinescu. Iată ce reclamă unii nemulțumiți

  • Solutia aleasa pentru dirijarea circulatiei nu a fost studiata. Este de ne conceput sa limitezi intrarea in acest mod. Solutia cu sens unic pentru scest trondon este o solutie foarte buna, dar cu intrare din Spiru Haret !!! Haideti sa facem un traseu pe care vii acasa venind de la patinoar. Vii pe Unirii, pentru ca nu poti intra din Spiru, DAR !!!! Nu poti face stanga la fostyl cuptor de aur !!!! Si atunci ….???? Faci o bucla in zona Optimed, te intorci …..bla, bla….. Deci din cele 4 intrari pe Ciochinescu, ramane valabila doar una !!! Daca asta au hotarat “mai marii …”, bucurosi le-om duce toate, dar …. nu este normal. Probabil ca nu avem profesionisti in pozitii de decizie, sau noi …. nu avem capacitatea de a pricepe actiunile lor !!!! Ar fi fost ok sens unic cu intrare din Spiru !! Nu aveai nici o limitare !! Hai sa studiem !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.