Polițiștii au tras după el! ULTIMA ORĂ

Au fost focuri de armă în această seară în vecinătatea spitalului județean Buzău.

Un tânăr de 15 ani, reținut de poliție, adus la UPU Pediatrie pentru un control medical, a fugit de sub escortă.

Polițiștii au alergat după el, l-au somat și au tras patru focuri de armă.

N-au reușit, cel puțin pentru moment, să-l prindă.

UPDATE. Tânărul are 15 ani. Fusese arestat și adus la UPU Pediatrie pentru un consult de rutină înainte de a fi condus la arest. După consult, în curtea spitalului, a fugit din mâinile polițiștilor.

Ulterior, din informațiile reporterului buzoienii.ro, a fost prins. Polițiștii au tras inclusiv focuri de armă. Martorii au numărat patru împușcături.

IPJ Buzău:

În cursul acestei zile, instanța a emis un mandat de arestare preventivă, pentru un tânăr din Buzău, în vârstă de 15 ani, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt.

După eliberarea mandatului de arestare, polițiștii au continuat demersurile procedurale, sens în care minorul a fost condus la o unitatea medicală, pentru control de specialitate.

La ieșirea din secția de pediatrie, minorul a fugit, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui, fiind prins imediat, context în care a fost necesară utilizarea armamentului din dotare, pentru tragerea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănite persoane.

În cauză, sub coordonarea parchetului, polițiștii au demarat cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Citește și:.

loading...

4 comentarii la „Polițiștii au tras după el! ULTIMA ORĂ

 • A fost prins imediat. Nu a apucat să ajungă în stradă.

  Răspunde
 • @MAI,eu știu că poliția,procurorii și judecătorii nu-s popă să ierte un furt,dar cum să-ți scape un puști de 15 ani?Complet nepregătiți polițiștii,trebuiau să prevină evadarea!

  Răspunde
 • Ba a fost prins abia in dreptul magazinului de la intrarea din Crang.

  Răspunde
 • ,,Bravo poliției” Pentru un puști de 15 ani , care adevarat furase , dar pe care îl identificaseră au folosit armamentul din dotare și au riscat viața lui sau a altor cetățeni. Bine că nu au mitraliere sau tunuri în dotare . Să reintroducem pedeapsa cu moartea pentru orice găinărie indiferent de vârsta infractorului fără niciun fel de judecă .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.