Polițiștii buzoieni îi iau apărarea șefului Pantazi după apariția delațiunii

Site-ul DC News a postat miercuri o plângere prezentată ca fiind din partea „unui grup de polițiști buzoieni”, trimisă ministrului Vela și îndreptată împotriva șefului IPJ Buzău.

Laurențiu Pantazi e acuzat de „abuzuri și conducere dicatorială”, „de existența unei nemulțumiri generale a personalului IPJ Buzău”, dar și că a fost prins circulând cu 216 km/h (și nici măcar nu a oprit la semnalele polițiștilor) – CLICK AICI pentru a vedea conținutul integral al delațiunii.

„Nu este nicio petiție înregistrată la MAI!”

În replică, astăzi, polițiștii buzoieni din sindicat (SNAP, peste 500 de membri), au sărit în apărarea comandantului Pantazi. Într-un comunicat de presă susțin că „IPJ Buzău nu are niciun vehicul care sa poată rula cu viteza de 216 km/h!”, că „nu există nicio petiție înregistrată la nivelul MAI și IGPR” și că „la nivelul IPJ Buzău nu este o situație tensionată”.

Mai mult, polițiștii din sindicat afirmă că delațiunea este o încercare politică de „destabilizare a IPJ Buzău”.

Comunicat – Sindicatul Polițiștilor (SNAP)

„Punct de vedere cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la IPJ Buzau

Sindicatul National al Agenților de Politie Biroul Teritorial Buzău, organizație ce apară interesele a peste 500 de polițiști operativi din IPJ Buzau face următoarele precizari:

La nivelul MAI și IGPR nu exista nicio petiție SEMNATA de cei doi agenți de politie la care se face referire în spațiul public sau de către orice alt politist!

Deși ne-am dori, IPJ Buzau nu are în dotare niciun vehicul care sa poată rula cu viteza de 216 km/h!

În cadrul colectivului din IPJ Buzău NU exista o stare tensionata, actul managerial asigurând desfășurarea activității în condiții normale de lucru!

Pe adresa organizației noastre nu s-a primit nicio sesizare în acest sens!
Organizația noastră a luat atitudine ori de câte ori acest lucru s-a impus, colaborarea cu conducerea Ipj Buzau a fost una bazata pe corectitudine , sesizările pe care le-am transmis au primit feed back ul dorit, rezolvând împreuna probleme punctuale ale colegilor noștri!

Asa cum bine știu toți polițiștii, șeful Ipj Buzau, pe timpul stării de urgență și de alertă, merge deseori în teren pentru a monitoriza situația operativa, iar în data de 26.04.2020 acesta se afla în MISIUNE!

Dupa cum știți pe raza județului Buzău nu au avut loc evenimente deosebite în ultimii ani și nici grave tulburări ale ordinii și liniștii publice în ultima perioada!

In concluzie alegatiile din spațiul public au rolul de a încerca destabilizarea Ipj Buzau, instituție fundamentală în apărarea drepturilor cetățenilor, lucru încercat și în cursul anului 2019 de către anumiți politicieni locali.

Sfătuim politicienii locali sa își vadă de menirea dumnealor, iar dacă ar fi existat abuzuri din partea șefului Ipj Buzau, structurile specializate din cadrul MAI s-ar fi pronunțat în acest sens!”

semnat Biroul Teritorial al SNAP Buzau

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

10 comentarii la „Polițiștii buzoieni îi iau apărarea șefului Pantazi după apariția delațiunii

 • Pe cine vrea sa puna Adrian Mocanu sef la politie…sau a fost radarul defect?

 • Doamne fereste ! Un polițist sa faca asa ceva, nu se poate. Mașina nu merge cu mai mult de 250 la ora , maxim pardon 25 la ora
  Normal ca nu a facut asa ceva doar sunt la putere pe vremea asta !

 • E, nu sunt masini bmw, nu se pun.

 • Dragi cetățeni, va dați seama de dimensiunea sistemului, dacă SINDICATUL AGENTILOR intervine pt a l apară pe ȘEFUL IPJ!?!!!! Cei care ar trebui să i apere pe agenții implicați, îl apară pe abuzator. Va dați seama cât de intimidați sunt agenții dacă nimeni nu i sprijină!?!!! Cea mai mare gogoașă a SINDICATULUI AGENȚILOR, VwTuareg nu poate rula cu 216 km/h!!! Pai dragi președinți de sindicat, cu ce v a cumpărat?! Câte salarii de merit v a dat, ce grade v a promis, câte soții v a angajat?!!! Voi dragi președinți de sindicat ar trebui să rezolvați neajunsurile agenților și nu sa ii turnați la ȘEFIME că își cer drepturile! Ipocriților!!! Ca sa nu vă zic “lupii paznici la oi”!!!

 • Și tu esti tot cu Mocanu, pacifistule?
  Unde este înregistrarea radarului cu 216km/h?
  Puneți botul la toate vrăjelile, parcă ați fi înapoiați…

 • Dezumanizarea poliţiştilor este o deviaţie comportamentală tip defect profesional,n-ar fi rău să se țină cont de acest lucru la evaluarea anuală!Elena Panțuru

 • Mașinile lucratorilor operativi nu merg cu 216km/h. Ale “sefilor”merg, pentru că nu sunt “LOGAN’. De cînd inspectorul șef aleargă după hoți ?

 • Vreau să vă explic, polițiștii se împart în agenți și ofițeri. SINDICATUL AGENTILOR a ieșit public cu comunicat de presa ca să ii ia apărarea OFIȚERULUI ȘEF al Ipj că e un sfânt. E clar acum că șeful Ipj îi controlează ? Ce să mai vorbim? Problema e mai gravă decât Covid 19. Săriți, lingăilor, și comentați asta, ăsta e scopul vostru să comentați și să cărați șefului. Nu să munciți pt ceeea ce sunteți plătiți.

 • Daca si tuaregul merge cu 200 la ora eu ii dau un tesla de ultima generatie, nu cumva radarele astea pot fi si masluite pentru unii? CU CE MARE BOSS CARE L-O MAI FI SCAPAT DE PUSCARIE VREA A.Mocanu sa il schimbe pe D-l Pantazi?

 • Pe cine vreți să ,,numiți,,domnule Mocanu senior la IPJ Buzau,să știm și noi?Elena Panțuru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.