Polițiștii locali l-au pus să-și dea jos bandajul

Sunt imagini de azi cu un tânăr interceptat de polițiștii locali din Buzău la intersecția Bd. Unirii cu Bălcescu.

Acesta avea la el 1,9 milioane de lei vechi, bani obținuți de la trecătorii păcăliți de o suferință închipuită.

Tânărul escroc (21 de ani, din Căpățânești, com. Mărăcineni) va ajunge pentru câteva zile la Spitalul Săpoca.

După câteva zile de odihnă va fi înapoi „la treabă” pe străzile Buzăului.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Polițiștii locali l-au pus să-și dea jos bandajul

 • Domnule Tereaca… Rolul presei este si de a educa… Spuneti va rog 190 de lei… Nu 1.9 mioane lei vechi.. A trectu ceva timp de cand s a facut denominarea

  Răspunde
 • Extraordinara fapta de vitejie a pantecosilor cu 10 clase!
  Propun marirea salariilor la politia locala cu 50% + marirea sporurilor cu 30% (unde nu sunt sporuri propun introducerea lor de urgenta)!
  Oraselul nostru are nevoie de asemenea barbati vigilenti, bine pregatititi si sublim antrenati! Ne simtim in siguranta datorita lor!
  Va multumim, baieti! Urmeaza in luna septembrie propunerea ca angajatii politiei locale sa se poata pensiona la 42 de ani, cu pensie de 150% din ultimul salariu brut incasat!

  Răspunde
 • Sunt ofticati bre ca ala n are 10 clase si la ora 12 avea deia aproape 200 lei.mult,putin?

  Răspunde
 • Foarte bineau facut chiar daca cei ca ăla sunt nemulțumiți.

  Răspunde
 • Imagine pe seama unui cerșetor…
  Domnule reporter, mergeți după ora 21, pe strada Ostrovului, în parcarea blocurilor din spatele sediului localilor, să vedeți ce haos este. Stradă blocată de mașini, cu beizadele care ascultă manele și fac gălăgie toată noaptea, de nu putem dormi. Localii trec printre acești tineri gălăgioși fără să îi deranjeze, să îi amendeze. Faceți un reportaj adevărat, veniți în zonă. Ne-am săturat!!!

  Răspunde
 • Dar pe aia care seara de seara ne deranjeaza cu muzica si galagie in parcarea din zona sediului gardienilor publici de langa Petrom nu ii vad? In fiecare noapte este un chin. Poate citeste si dl primar aceste randuri sau seful gardienilor publici.
  Auras, poate ne ajuti si tu.

  Răspunde
 • Ce descoperire de doi lei. Orice om normal la cap știe că, în proporție de peste 90% din cazuri, cei care cerșesc „inventează” diferite infirmități. Gardienii locali abia acum au aflat? Mai bine mai târziu, decât niciodată! Pentru acest motiv există acești angajați ai primăriei?
  Dar, pe țiganii care beau pe stradă și fac gălăgie, nu îi văd? Pe tinerii care tulbură liniștea în fiecare noapte în zona clădirii gardienilor locali nu îi văd? Țipă, urlă, ascultă manele, fac mizerie, dar nu îi sancționează „domnii locali”? DE CE???

  Răspunde
 • Așa-zișii polițiști locali (ce prostie) ar trebui să facă curățenie în fiecare noapte în jurul sediului lor. Este plin de mașini, de gălăgie, de muzică, de tineri care sparg semințe și care aruncă resturi de mâncare pe jos. Rușine! Care este soluția să avem nopți liniștite???

  Răspunde
 • Domnii de la politia locala sa vina și în intersecție la Unirii cu Patriei ca mai sunt vreo 4 boschetari care își fac veacul în intersecție și cam de multă vreme (aproximativ 1 an).

  Răspunde
 • „Noroc” cu gardienii publici! Altfel ne păcălea acest individ. Pe bune? Asta este una din marile realizări ale gardienilor publici??? Nu mai bine se desființează acest serviciu de gardieni din cadrul primăriei? Sunt degeaba. Nu sunt în stare să mențină ordinea și liniștea publică în centrul orașului sau în jurul sediului lor imens. Este plină zona de golani noapte de noapte, de îți este frică să circuli prin zonă. În schimb „bravii” noștri gardieni se odihnesc în Crâng sau în zona poligonului auto. Frumos, nu? Pe banii noștri!
  Domnule Toma, nu se aude?
  De ce plătim pentru acești indivizi? Că să aibă și ei un serviciu? Doar pentru atât?

  Răspunde
 • @Venom. Pensia sa fie calculata la ultimul salariu brut + sporuri! Merita!
  Vreau si eu sa m-angajez in Politia Locala! Cum fac? Se da examen? Din ce? Greutatea o am de peste suta, ma incadrez? Sau sa mai pun?
  Conform legii, anual trebuie facuta evaluarea personalului de catre orice angajator. Pe baza rezultatelor slabe, chiar si functionarii publici pot fi concediati. Care sunt criteriile de evaluare concepute de angajatorul Politia Locala, astfel incat sa-i poata mentine in serviciu pe actualii angajati? Iar cei ce intocmesc aceste evaluari de catre cine sunt la randul lor evaluati?
  Parca, la inceputurile lui ca primar, toma zicea ca vrea sa-i reduca drastic, oare ce s-a schimbat de atunci? A reusit sa-si impuna controlul deplin? Asa cum a procedat si in cazul Companiei de apa, despre care zicea ca nu se va muta in noul sediu cumparat prin diverse masinatiuni de fosta conducere, cu putin timp inainte de a fi dansul ales? Dar nu! Nu poate fi adevarat! O asemenea somitate si verticalitate de primar sa faca astfel de matrapazlacuri!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.