Polițiștii locali, lovitură sub centură dată lui Toma, dar și orașului. Organigramă blocată, angajări anulate în primărie

Lovitură în plex primită de primarul Toma de la judecătorul Tribunalului Buzău.

Nu doar că preavizele primite de polițiștii locali s-au anulat, dar sentința a aruncat în aer și noua organigramă a Primăriei Buzău.

Astfel, nu se mai pot duce la sfârșit transferurile de funcționari publici către Palatul Comunal și nici concursurile pentru angăjările pe diversele posturi.

„E nasol. Suntem blocați total. Nu mai putem face nicio angajare. Vor urma zile grele pentru toți angajații Primăriei. Va trebui să muncim mai mult, și în locul celor care nu sunt, pentru ca acest oraș să poată funcționa normal, ba încă și mai mult, să se modernizeze. Le cer înțelegere și ajutor, vor veni poate și vremuri mai bune”, a spus ieri Toma.

După decizia din instanță de blocare a organigramei, Toma a semnat și actul de suspendare sine-die a angajărilor din Palatul Comunal (vezi foto alăturat).

Speranțele primarului, dar și ale celorlați angajați care așteptau ajutoare, se leagă de o decizie favorabilă a judecătorilor de la Ploiești, de la Curtea de Apel, acolo unde se va analiza recursul formulat de municipalitate. În plus, banii pe care edilul-șef nădăjduia să-i aloce către asfaltări, vor trebui alocați pentru salariile celor 250 de polițiști locali.

De câștigat au în schimb agenții locali care vor putea rămâne angajați la stat.  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

11 comentarii la „Polițiștii locali, lovitură sub centură dată lui Toma, dar și orașului. Organigramă blocată, angajări anulate în primărie

 • Bun, au câștigat. Și ce-or să facă în continuare? De la paza instituțiilor i-au scos, altceva ce-or să le dea de lucru? Să le pună câte o mătură în mână și să le dea sector prin municipiu. S-ar rezolva, parțial măcar una din probleme…
  Acum au câștigat ei, peste ceva timp iar o să-i plimbe onor primarul prin instanțe, se va pierde, se va câștiga și tot așa. Timp pierdut, bani publici cheltuiți, totul în detrimentul orașului. Noi știam că unde-i lege, nu-i tocmeală, dar justiția e … oarbă!

  Răspunde
 • Trebuia sa lase oamenii la locurile lor si sa isi faca datoria de primar nu doar ambitii

  sitotul decurgea normal!!!

  Răspunde
 • Sunt uimit sa constat ca orasul nu merge bine datorita gardienilor…..Bai fratilor tara asta si implicit municipiul Buzau ,are de suferit datorita mafiei si gastilor politice care au distrus sistematic industrie,agricultura pana si demnitate umana…….Terminati cu chestiile astea stupide……

  Răspunde
 • Graba de a angaja firmele de paza agreate de Toma , neasteptand finalizarea proceselor cu politia locala o sa duca la cheltuieli suplimentare ce vor fi platite de cei care au aprobat aceste lucruri , respectiv , CONSILIERII LOCALI. !!!!!

  Răspunde
 • Mai e un pic și polițiștii locali o sa legitimeze lumea pe stradala sa ii amendeze vezi doamne ca au activitate . Nici măcar nu știu sa facă un p.v. dar le fac.Vai de tine Românico. …………

  Răspunde
 • Nea Tereaca…..lasa prietene jurnalismul si schimba macazul…..nu te mai injosi pentru cativa gologani…..sefii vin si pleaca…..o sa ai aceeasi atitudine si pentru cei ce vor veni ???? Acum ceva timp il faceai praf pe Ciolacu si PSD iar acum ii ridici in slavi…….Mai aveti vreo farama de demnitate stimate domn ?????

  Răspunde
 • Nicusor……astea cu p.v. fac parte din sistem…….ori faci si tu parte si Facalet iti promite marea cu sare ???? Meri ba la Marea Neagra..

  Răspunde
 • E nasol…….ce limbaj…..acum ceva vreme era criticat un gardian ca nu stie sa ……..Whatever……..Imi este scarba ca traiesc in aceeasi urbe cu Facalet si Tereaca……

  Răspunde
  • NASÓL, -OÁLĂ, nasoli, -oale, adj., s. m. și f. (Fam.) 1. Adj., s. m. și f. (Om) urât sau ridicol. 2. Adj. (Despre obiecte) De proastă calitate; urât, uzat; caraghios. – Din țig. nasvalo „bolnav”, nasul „rău, meschin”.
   Deci, e in DEX!
   Asa ca domnule Gabi, sunteti pretentios acolo unde nu trebuie!

   Răspunde
 • Pai Toma si a angajat firma de avocatura :))) din banii cui ? Ai nostri. Ce suma are Toma de platit bancilor ? Stie cineva ? O ‘simpla’ suma pe care nu o s o castige niciun angajat al politiei locale in toata viata lui. Aici apar intrebarile. De unde le plateste..? Noroc cu Dragaica si cu concertul lu’ Beno. Toate ziarele sunt cumparate de Toma , stati linistiti 😉

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.