Pompierii buzoieni, intervenție la întoarcerea din Grecia

Pe drumul spre casă, cei 10 pompieri buzoieni ce au acționat pe teritoriul Greciei, au dovedit încă o dată empatie față de semeni.

În drum spre Buzău, obosiți și nerăbdători să-și întâlnească familiile, au fost martorii unui accident rutier petrecut în fața lor, pe DN1 la Ciolpani (între București și Ploiești).

Un motociclist s-a rănit la nivelul membrelor după ce a intrat în coliziune cu un autoturism.

Fără să stea pe gânduri, folosind rucsacul medical din dotare, pompierii buzoieni au acordat primul ajutor victimei, până la sosirea echipajelor medicale.

ISU Buzău: „Pentru noi, a fi pompier nu este un job, ci un stil de viață. Noi, pompierii, suntem permanent într-o misiune nobilă, oriunde ne aflăm: salvarea celor aflați în nevoie!”

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Pompierii buzoieni, intervenție la întoarcerea din Grecia

  • Sincer, eu de motociclisti nu m-as atinge, o data ca isi cauta singuri moartea, si in al 2-lea rand ca terorizeaza lumea cu zgomot in zonele locuite si fac manevre demente in trafic. Nu generalizez, 1 din 10 motociclisti sunt si oameni normali, poate chiar mai putin de atat, dar in rest, as trece nepasator pe langa ei la un accident. Astia fac mereu campanii prin care cersesc respectul, dar sunt ei nu tin cont de nimic. Cunosc personal vreo 3-4, toti niste oameni de calitatea cea mai joasa, de teapa criminalului aluia care a aruncat cu casca si era instructor moto pentru siguranta rutiera. Asta ca sa vedeti cine organizeaza campaniile lor prin care cer respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.