Pompierii, fără pauză. Incendiu la Com Fortuna

La această oră, pompierii buzoieni intervin la societatea Com Fortuna din Broșteni.

Incendiul se manifestă în bucătărie, focul aprinzându-se de la un grătar.

Pentru a putea interveni pompierii au desprins o bună parte din acoperiș.

Se acționează atât din față, cât și din spate, personalul fiind evacuat.

Fumul se vede de la sala Sporturilor

„Săracii, n-au deloc timp să se odihnească. După pocinogul de aseară, acum iar la treabă. Ăștia, pompierii, chiar își merită banii”, erau comentariile cetățenilor care asistă de pe margine. la intervenție.

UPDATE: Incendiul de la Com Fortuna a fost stins.

„Nu sunt pagube mari, mulțumesc pompierilor pentru acțiunea eficientă. Acum dăm din nou drumul la curent și reluăm activitatea”, a declarat Ion Mărunțiș, proprietarul Com Fortuna.

De notat că la incendiul din Simileasca, ultima mașină de pompieri a plecat azi abia la 16.45, când s-a stins și ultimul focar!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Pompierii, fără pauză. Incendiu la Com Fortuna

  • A gasit si ala cand sa spuna ca isi merita banii… Cum sa isi merite banii pentru 2-3 incendii penibile pe an cand ii platim tot anul lunar cu vreo 2000 euro/om. In restul anului relaxare.
    Probabil era un pensionar care saracul nu stie ca nu ia el pensie tot anul cat ia un pompier intr-o luna de relaxat la baza. Daca stia cu siguranta reevalua situatia.

  • Să nu exagerăm! Un pompier câștiga în medie, pe lună, vreo 5.000 lei net. Pe lângă suma asta sunt alte cheltuieli legate de fiecare pompier în parte, dar și de funcționarea ISU, care duc la vreo 2.000 Euro/om/lună.
    Pricipala problemă este că la ISU sunt foarte puțini care se ocupă efectiv cu stinsul incendiilor, cam 1/4 din efectiv, restul doar lucrează la ISU beneficiind astfel degeaba de toate drepturile pompierilor.
    Nu au multe incendii într-un an, dar nici nu este de dorit acest lucru, dar nici nu te poți lipsi de cei care se ocupă cu stinsul incendiilor.
    @Anonim, pe principiul enunțat de tine, ar trebui să desființăm armata, nu? Și în MApN sunt destui care doar fac vechime…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.