PONT. Cum să evitați să stați la coadă ori să rămâneți fără bilet de intrare

Atenție, buzoieni! Clubul Gloria a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru super-meciul cu CSM București (miercuri 29 ianuarie, ora 18.00).

Pentru a evita să rămâneți fără tichetul de acces, dar și a sta la coadă, aveți două opțiuni.

Cu Vâlcea s-au vândut toate biletele

A) Cumpărați biletul on-line. E nevoie de un card și să accesați platformele entertix.ro și myticket.ro. De acolo puteți cumpăra biletul pe care să-l printați la o imprimantă.

B) Mergeți chiar mâine la Shopping City Buzău (fosta Aurora mall) la Ghișeul Relații Clienți sau Info Point-ul din mall. În fiecare zi o casă e deschisă între orele 10.00 – 22.00.

Respect. Șefii Gloriei au lăsat biletele la 10 lei, precum la celelalte meciuri

Până la această oră s-au vândut peste 400 de bilete, reporterul buzoienii.ro fiind sunat inclusiv din țară de iubitori ai handbalului dornici de a veni la meci („cum putem să cumpărăm bilete la meci ?”)

Buzoiencele vor să bată CSM-ul lui Cristina Neagu și Crina Pintea!

În caz că vor mai rămâne bilete până atunci, marți (cu o zi înaintea meciului) și miercuri (în ziua meciului) va fi deschisă și casa de la Sala Sporturilor (11.00 – 18.00).

Până la meciul de handbal, microbiștii din Buzău sunt invitați miercuri și sâmbătă la două meciuri interesante din prima ligă de volei. Mâine de la ora 17.00 la Buzău joacă Arcada Galați (campioana en-titre), iar sâmbătă de la aceeași oră SCMU Craiova.

comunicat-174

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „PONT. Cum să evitați să stați la coadă ori să rămâneți fără bilet de intrare

  • Bilete astazi mai erau 40 ,50 bucati la info point moll deci grabitiva!!!

  • unde e pozitionat acest info point ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.