PONT. Raiul prețurilor mici la Buzău. Magazinul unde am regăsit gustul copilăriei (P)

În ultima vreme vedem cu toții cum cresc, peste noapte, prețurile produselor alimentare. S-a ajuns, ca dintr-un salariu, să nu ne mai permitem nici măcar strictul necesar. Ce să mai vorbim de un trai decent, din păcate este departe de realitatea zilelor noastre.

Cu toate acestea, am tot auzit de la diverse cunoștințe, că ar exista în Buzău un magazin cu tarife mult sub prețurile pieței. Bineînțeles că, necrezând în totalitate ceea ce spun oamenii, am mers să ne convingem cu ochii noștri și mare ne-a fost mirarea.

Într-un oraș mic, cu o concurență atât de mare, magazinul MERE, este cumva umbrit de marii retaileri, însă clienții care au fost o dată acolo, sigur vor reveni.

În primul rând, după părerea noastră, un magazin trebuie să aibă trei mari calități, pentru a-i păși pragul din nou, și anume:

Angajați potriviți (nu toți sunt făcuți pentru a lucra printre oameni) – iar la acest magazin am găsit angajați extrem de sociabili, de drăguți, prietenoși și serviabili;

Produse de calitate: probabil fiecare dintre noi ar vrea să aibă certitudinea că a cumpărat un produs bun, proaspăt și cu gustul acela, de acasă (nu de chimicale) – am găsit produse delicioase, cu gustul copilăriei și pentru o clipă, parcă am reușit să ne întoarcem în timp, acasă, lângă ai noștri la masă, gustând din produsele pregătite de mama, acasă.

Prețuri bune: iar aici, incontestabil, pot spune că am reușit să găsesc cele mai bune prețuri de până acum, la produse de calitate superioară:
Pe lângă toate acestea, găsim o gamă largă de produse de curățenie și îngrijire, atât pentru adulți, cât și pentru copilași.De asemenea, magazinul are în stoc o gamă variată de băuturi alcoolice, pentru toate gusturile și buzunarele.Printre rafturi ne-am făcut și prieteni, am cunoscut o doamnă foarte drăguță, care a fost de acord să ne povestească experiența sa în acest magazin:

Astăzi am reușit, în sfârșit, să ajung din nou, după o bună perioadă, la magazinul MERE. A fost o surpriză plăcută să descopăr faptul că, în comparație cu marile magazine din orașul nostru, prețurile au rămas la un alt nivel. Este primul magazin unde n-am făcut niciun atac de panică la aflarea valorii coșului de cumpărături, pentru că, în ultima vreme, când mergem după provizii, se duce aproape o jumătate de salariu pe câteva lucrușoare strict necesare. Nu știu ce va urma, dar cu siguranță nu ne va fi mai bine”, ne-a declarat o clientă mulțumită a magazinului MERE.

Vă invităm și pe dumneavoastră să călcați pragul acestui magazin situat pe Șos. Spătarului. Aici veți găsi MEREu prețuri mici și produse deosebit de gustoase, zilnic între orele 9:00 – 20:30,

Se acceptă și plata cu voucherele sociale în valoare de 250 lei.(P)

Citește și:

loading...

Un comentariu la „PONT. Raiul prețurilor mici la Buzău. Magazinul unde am regăsit gustul copilăriei (P)

  • Auras lipseste ,,P”-ul de la publicitate!Am fost acolo!Nu exagera!Un ,,lucru”bun am descoperit acolo:detergenti din Egipt!Sincer ,cred ca ,noi,ca natie ,am devenit cretini!Noi ,a 6 a petrochimie din lume!Ha,nu acum ci pe vremuri!Bravos natiune!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.