PONT: Supermarketul din Buzău unde se găsește SPIRT și alte cele

Mulți buzoieni au reclamat în ultimele zile absența spirtului din magazine și farmacii.

Pentru toți aceștia avem un pont. Sticluțe cu alcool sanitar se găsesc din belșug la supermarketul Mega Image din Galleria Mall.

Tot aici se găsesc și șervețele (umede/uscate) și alte produse de igienă:

Bidoane cu apă îmbuteliată la 5 litri, făină, mălai, ulei și cărnuri, se găsesc din belșug aici.

„Prețurile sunt la fel ca în urmă cu două săptămâni, înainte de apariția acestei probleme cu coronavirusul”, a informat Andrei Cojanu, șef marketing Mega Image Buzău.

În concluzie, dacă azi sau în zilele următoare veți constata lipsa vreunui produs de pe piață, dați o fugă până în Galleria Mall la magazinul Mega Image.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

15 comentarii la „PONT: Supermarketul din Buzău unde se găsește SPIRT și alte cele

 • Dați năvală, nebunilor!

 • Bhai, mergeti acum pana nu se termina !!!!
  In felul asta, amana falimentul si Mega Image-ul din Galeria 🙂

 • Nu e adevărat, zahărul era 2,50, acum 2,75, uleiul 4,20 acum 4,60, spirtul de la 5 lei este 15 lei!!! În situații de criză unii se îmbogățesc pe spinarea fraierilor…

 • Sunt scumpe, mai scumpe decat in alte magazine ( de ex Global, Bian etc)

 • Asa, tereaca, chiar aveau nevoie de ceva reclama….
  Ca la ce trafic este prim Mall-ul respectiv…noroc cu criza asta …si cu generozitatea, gratia total dezinteresata, desigur, a reporterului….
  :)))

 • Raspuns pt. anonim. Informatia e adevărată și multi au considerat-o utila. Și încă ceva. Să știți că proprietarii supermarketului și mall-ului sunt buzoieni de-ai noștri spre deosebire de Kaufland, LIDL, Penny etc. Cred că am făcut un lucru bun ajutându-i. Din câte văd șapte mii de buzoieni au citit știrea.

 • Din cei 7000 sigur nici unul nu face cumparaturi la Mega

 • Proprietarii adevarati ai mall-ului, da, sunt buzoieni de ai nostrii, cu anumite probleme. Se stiu prea bine personajele :::)))

 • Stirea asta cu spirtul o intelegeam daca eram in Vaslui.

 • Auras, si Boscodeala este tot buzoian de-al nostru, asa că…las-o aşa cum este! Ți – ai încasat comisionul pentru reclamă, mulțumești frumos şi este suficient!

 • Spirtul NU omoara coronavirus !!!! Mai cititi, mai ascultati pe la medici si apoi calmati-va.

 • Haideţi să nu mai arătăm cu degetul reporterul pentru încasare de ,,comision”, pentru că-i penibil, de parcă şi-ar fi luat vreo avere, omul şi-a luat doar partea cuvenită pe serviciul oferit.
  De citit senzaţionale ne place, dar nu ştim că în spatele apariţiei acestor senzaţionale se află totuşi o muncă nu prea uşoară, uneori periculoasă, care are şi ea nevoie să fie întreţinută în vreun fel.
  Încetaţi cu criticile şi speculaţiile la adresa Presei, domnilor, şi haideţi s-o încurajăm, Buzăul are nevoie de ea mai mult ca oricând !

 • Aveți dreptate domnule lămuritor, de o presă onestă este nevoie! …”sunt buzoieni de-ai noştri, spre deosebire de cei de la Kaufland, Lidl, Penny, etc.”vi se pare a fi o presă onestă? Asta spuneam si eu, Boscodeala este tot buzoian de-al nostru! Chiar dacă practică prețuri mai mari pt. aceleasi produse de import, inclusiv roşii, față de cei “spre deosebire”, dl.Tereacă le face reclamă, punându-i oarecum la zid pe ceilalți, pt.că “sunt buzoieni de-ai noştri “!

 • Magazinul acela, care nu este supermarket MegaImage, ci doar un supermarket local non-brand (partener MegaImage adica o parte din produsele de acolo sunt furnizate de firma de distributie a Mega Image, fiind produse proprii Mega) are preturi mai mari si decat supermarketurile de proximitate tip Profi, MegaImage. Din cate am observat preturile sunt in medie cu 33% mai mari decat celelalte supermarketuri.

 • Auras, pontul tău a crescut pretul lămâilor de la 7 lei/kg., înainte de acest articol, la 15 lei/kg.azi ! Iar spirt era la discreție, tot preț crescut…15 lei sticla! Cartofii la fel, de la 2,4 lei înainte de articul, la 2,9 lei azi! Este aşa la o simplă vedere! La “imperialistii” de la kaufland lămâile sunt 7 lei. Acum ai putea verifica şi scrie un articol despre buzoienii noştri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.