Ponta: „PNL e vândut de mulți ani la Buzău și rămâne vândut”

E cea mai importantă declarație făcută azi de Victor Ponta la Buzău.

„PSD a fost singur la Buzău. PNL a fost vândut de mulți ani la Buzău și rămâne vândut. PNL e blat cu PSD la Buzău. De aceea e nevoie de Pro România la Buzău. Ca să fie o alternativă la PSD”, a spus Ponta în conferință de presă.

Liderul Pro România a afirmat din nou că partidul său nu va face nicio alianță pre-electorală la Buzău.

„Vom merge singuri în alegeri, vom avea candidați în toate cele 87 de unități administrative. Azi m-am întâlnit cu 45 dintre ei. Voi reveni la Buzău și mă voi întâlni și cu ceilalți. Sper la un rezultat de 10% la nivel național, iar la Buzău, unde echipa e mai bună ca în alte părți procentul va fi și mai mare”, a adăugat Ponta.

Cum e corect, reporterul buzoienii.ro a cerut un punct de vedere și de la Cristi Romanescu, președintele PNL Buzău. „Îmi pare rău, dar eu nu intru în astfel de discuții puerile. Eu nu fac genul ăsta de politică”, a spus Romanescu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „Ponta: „PNL e vândut de mulți ani la Buzău și rămâne vândut”

  • Mare adevăr a zis! A nu se crede că sunt fan Ponta! Dimpotriva:a făcut un partid din traseisti!

  • Stim cu totii ca PNL Buzau a devenit doar o sandrama politica,o carpa de sters pe jos a PSD la Buzau,iar bietul Romanescu este doar o momaie care joaca asa cum i se spune,doar pentru a isi apara propriile interese de afaceri.Dar, sa vina victor ponta si sa faca pe cinstitul,onorabilul,moralistul,e prea mult. Ponta, provenint dintr-o familie de tortionari, s-a cocotat in politica pe “epoletii” securitatii al carei colaborator este, uita ca socrul lui este unul din criminalii de la Timisoara din zilele lui decembrie 1989, uita ca si-a cocotat muierea in functia de euro-parlamentar,desi este la fel de inteligentă ca Veorica Dancila,maria grapini si alte asemenea doamne din “politica”, uita cat rau a facut Romaniei din functiile politice si ca parlamentar, Romaniei si romanilor. Si-a creeat un acest partid in care aduna tot felul de parveniti,indivizi lipsiti de demnitate, onoare, coloana vertebrala ,morala, penali si infractori ,excroci si inepti, sperand sa “dea lovitura”la Buzau. Nu ne este de ajuns cat ne-au facut de ras cei de la PSD, ne mai trebuiau si ăștia de la Pro Romania , sa ne facem de rahat si mai abitir. Nu sunt un admirator sau sustinator al PNL-ului actual, in nici un caz al PSD, al basistilor din PMP,……dar nu putem suporta la infinit, incercarile a tot felul insi de a prosti si batjocori un oras si un judet. Asa ca,HUUUUOOOOOOO Pro Romania! PS -Tereaca,te rog sa publici comentariul in integralitatea sa. Doar daca ai curaj si nu ai alte”interese”.

  • Ponta ? Cine-l poate crede pe acest individ lipsit de caracter ? I-a tradat pe toti votantii PSD si vine la Buzau pentru…racolari… Adrian Năstase, care il cunoaste cel mai bine, spunea anul trecut : „Victor Ponta, lipsit de caracter. Nu-l mai recunosc. Nu știu dacă Ponta va reuși să treacă de lipsa de caracter. El nu are dreptate nici atunci când are……..Cel putin o mare problema de moralitate”.

  • Pro-Romania, un partid din traseisti si tradatori care starneste greatza.
    Este o mare mirare cum de gaseste atat de multi prosti care sa se uite in gura unuia care incheia in secret pactul de coabitare cu Basescu……[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.