Ponta s-a emoționat, i-au dat lacrimile pe scenă. Vezi VIDEO (P)

Reușită a organizației Pro România Buzău, care i-a făcut invidioși probabil pe ceilalți competitori politici. A fost închiriată sala Casei de Cultură a Sindicatelor, iar aceasta a fost pregătită profesionist pentru o acțiune electorală.

Mai mult, acest eveniment a fost preluat și de televiziunile naționale de știri. Pe scenă a urcat și a ținut discursuri echipa de forță a PRO România: președintele Victor Ponta, Mihai Tudose, Corina Crețu, Iurie Leancă și Marian Neacșu. Atenție, lucru care se vede mai rar, lui Victor Ponta i-au dat lacrimile. Urmăriți cu atenție discursul său:

Comisarul european Corina Crețu a avut și ea un discurs devastator la adresa actualei guvernări, care a refuzat să acceadă la fondurile europene, pentru că acestea sunt controlate și din ele nu se poate fura. Ba chiar a oferit exemple în acest sens, despre umilința unor miniștri sau înalți reprezentanți ai statului, care pentru a îndrăzni să solicite fonduri europene și să înainteze dosare, trebuiau în prealabil să obțină aprobare de la Liviu Dragnea.

Nici Tudose nu putea rata momentul de a-l ataca pe Dragnea: “El ar trebui să vorbească de dublu standard și când vine vorba de spitale și școli nu doar când mușcă din roșii sau miroase ceapă. dar nu poate face acest lucru pentru că Guvernarea PSD n-a mișcat un deget în atragerea de fonduri în acest sector”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.