Portar, comoție cerebrală, după ce s-a lovit cu capul de genunchiul atacantului

Portarul a fost luat cu elicopterul SMURD de la meci.

S-a întâmplat aseară la partida din Liga 3 dintre Sporting Liești și Metalul Buzău.

În repriza a doua un atacant de la Metalul (Clătinici) a scăpat singur cu portarul. Goalkeeperul a plonjat, în disperare, pentru a opri acțiunea periculoasă. Ghinion, s-a produs un impact teribil, involuntar, între capul acestuia și genunchiul atacantului.

Arbitrul a fluierat, corect, penalty. Dar, din păcate, imediat s-a observat că portarul a rămas inert, pe gazon.

Meciul a fost întrerupt preț de 20 de minute – timp în care echipajul de pe ambulanță i-a acordat îngrijiri portarului – Cosmin Vădeanu. Apoi, jucătorul a fost urcat în ambulanță, în așteptarea elicopterului, iar meciul a fost reluat (și s-a jucat 15 minute).

În presa centrală a apărut un articol în care gazdele au acuzat arbitrul că n-a oprit meciul la venirea elicopterului, dar cei de la Metalul spun că n-a fost (chiar) așa.

„Elicopterul era în zare, nu deasupra terenului, iar noi aveam un corner, ultima fază. Arbitrul a zis să lase și cornerul și apoi să fluiere finalul meciului. Dar, în urma cornerului, noi am obținut penalty. De-asta erau supărați cei de la Liești, nu că s-ar fi întârziat aterizarea elicopterului”, ne-a spus Vali Stan, antrenorul Metalului Buzău.

Din fericire, portarul și-a venit în fire, iar acum este în afara oricărui pericol. S-a ales cu nasul și pometele spart (e nevoie de operație), plus un dinte lipsă.

Metalul, ce ghinion

Buzoienii au avut și ratat două penalty-uri în acest meci!

Primul a fost cel de la acel accident nefericit (Pavel a șutat slab), al doilea cel de la final. Tudorică a tras, Brăneț a apărat. E vorba de Brăneț, fost portar în prima ligă la Iași și Oțelul.

Între cele două penalty-uri, Metalul a mai ratat „trei ocazii uriașe” – conform lui Vali Stan. În schimb, gazdele de la Liești, la o fază suspectă de ofsaid, au marcat golul – care s-a dovedit a fi cel al victoriei.

Frustrare, la final, pentru cei de la Metalul care vor în acest an să câștige seria. Metalul a rămas cu 6 puncte, iar Liești a urcat pe primul loc cu 9 puncte (punctaj maxim).

loading...

2 comentarii la „Portar, comoție cerebrală, după ce s-a lovit cu capul de genunchiul atacantului

  • Auras din ce stiu eu e vorba despre baiatul lui Cristi Branet, fost portar de prima divizie. Tatal lui e antrenor la echipa din Liesti. In rest capul sus Metalul si mult succes pe mai departe in campionat!

  • Cel care a aparat penaltyul nu e Branet, antrenorul echipei si fost jucator de liga 1, este fiul acestuia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.