Portar, comoție cerebrală, după ce s-a lovit cu capul de genunchiul atacantului

Portarul a fost luat cu elicopterul SMURD de la meci.

S-a întâmplat aseară la partida din Liga 3 dintre Sporting Liești și Metalul Buzău.

În repriza a doua un atacant de la Metalul (Clătinici) a scăpat singur cu portarul. Goalkeeperul a plonjat, în disperare, pentru a opri acțiunea periculoasă. Ghinion, s-a produs un impact teribil, involuntar, între capul acestuia și genunchiul atacantului.

Arbitrul a fluierat, corect, penalty. Dar, din păcate, imediat s-a observat că portarul a rămas inert, pe gazon.

Meciul a fost întrerupt preț de 20 de minute – timp în care echipajul de pe ambulanță i-a acordat îngrijiri portarului – Cosmin Vădeanu. Apoi, jucătorul a fost urcat în ambulanță, în așteptarea elicopterului, iar meciul a fost reluat (și s-a jucat 15 minute).

În presa centrală a apărut un articol în care gazdele au acuzat arbitrul că n-a oprit meciul la venirea elicopterului, dar cei de la Metalul spun că n-a fost (chiar) așa.

„Elicopterul era în zare, nu deasupra terenului, iar noi aveam un corner, ultima fază. Arbitrul a zis să lase și cornerul și apoi să fluiere finalul meciului. Dar, în urma cornerului, noi am obținut penalty. De-asta erau supărați cei de la Liești, nu că s-ar fi întârziat aterizarea elicopterului”, ne-a spus Vali Stan, antrenorul Metalului Buzău.

Din fericire, portarul și-a venit în fire, iar acum este în afara oricărui pericol. S-a ales cu nasul și pometele spart (e nevoie de operație), plus un dinte lipsă.

Metalul, ce ghinion

Buzoienii au avut și ratat două penalty-uri în acest meci!

Primul a fost cel de la acel accident nefericit (Pavel a șutat slab), al doilea cel de la final. Tudorică a tras, Brăneț a apărat. E vorba de Brăneț, fost portar în prima ligă la Iași și Oțelul.

Între cele două penalty-uri, Metalul a mai ratat „trei ocazii uriașe” – conform lui Vali Stan. În schimb, gazdele de la Liești, la o fază suspectă de ofsaid, au marcat golul – care s-a dovedit a fi cel al victoriei.

Frustrare, la final, pentru cei de la Metalul care vor în acest an să câștige seria. Metalul a rămas cu 6 puncte, iar Liești a urcat pe primul loc cu 9 puncte (punctaj maxim).

loading...

2 comentarii la „Portar, comoție cerebrală, după ce s-a lovit cu capul de genunchiul atacantului

  • Auras din ce stiu eu e vorba despre baiatul lui Cristi Branet, fost portar de prima divizie. Tatal lui e antrenor la echipa din Liesti. In rest capul sus Metalul si mult succes pe mai departe in campionat!

  • Cel care a aparat penaltyul nu e Branet, antrenorul echipei si fost jucator de liga 1, este fiul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.