Postare ironică a lui Romașcanu față de protestatarii anti-Dăncilă

Perspicacitate și ironie a senatorului PSD de Buzău – Lucian Roșașcanu.

Acesta a observat (ce alții n-au văzut) că protestatarilor anti-Dăncilă de la Buzău le-ar mai fi trebuit un om pentru a compune cuvântul „alfabet”.

„USR FÂS+ la Buzău. Cu 6 oameni e greu pentru USR PLUS+ Buzău să scrie cuvinte din 7 litere 😂 Doamna din dreapta a depus un frumos efort susținând două, sperăm că a primit un bonus pe măsură. 🎉”, a scris Romașcanu pe facebook.

Lui Romașcanu i s-a replicat că protestatarii din imagine nu sunt membri USR (altfel ar fi fost oameni suficienți pentru fiecare literă).

Pe de altă parte, un comentator a apreciat că, în fapt, protestatarii ar fi vrut să scrie un cuvând cu zece litere (ANALFABETA), de-asta au recurs la variantă mai scurtă.

Observații:

 1. Chiar și fără un om, protestatarii gălăgioși și-au atins scopul, atrăgând atenția asupra lor și obligându-i pe simpatizanții PSD să aplaude pentru a-i acoperi sonor
 2. Postarea lui Romașcanu e una reușită. Se pot schimba replici cu oponenții și fără grobianisme. De-asta se spune – și e adevărat – că ironia reușită e (cea) mai pișcătoare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

8 comentarii la „Postare ironică a lui Romașcanu față de protestatarii anti-Dăncilă

 • …suntem cativa oameni simpli, carora le-a pasat… voua,va pasa de privilegii, iara tuta zis maimuta, plimba lantul si in targul nostru. Plimbati-o, analfabeta nu pricepe ce i se intampla. Noi, elitele in functii publice, votam. Ati facut circul cu maimuta, ne vedem pe 24…

 • Adevărații analfabeți sunt pupăcioșii de dosuri străine de neam și de țară!

 • O stire care va imbunatati substantial nivelul de trai in orasul Buzau!

 • Au aparut oamenii ,cu fotografie, in presa; vor avea ce sa arate prietenilor -sint niste copii mai mari

 • Tatal lui Romascanu s-a înțeles cine comunisti. Juniorul, na, a mostenit apetența fata de nomenclatura. Glumet de rupe, Romașcanu asta.

 • Chiar asa scumpa e cotizatia de membru la USR, de nu se inscriu acesti fanatici ai cultului USR in cultul USR ? sau ei ca tot fanaticul de cult vor doar sa urle gratis, cand e vorba sa puna banul fug de rup.
  Vor o tara misto dar sa munceasca altii pentru a o face misto si sa plateasca altii pentru a o face misto… ei doar sa stea pe ajutoare, subventii si combinatii din bani publici luate cu japca din banii munciti de altii.

 • Băi Romascanule, despre taica-tu se zvoneste ca a dat foc la arhiva tribunalului din Buzău sa nu se afle „nefăcutele” pe care le a făcut în regimul trecut, iar tu ai profitat de poziția in care se afla babacul tau, ar fi bine sa te gândești la copiii care și au pierdut părinții la revoluție și pe care taica-tu ii cataloga, asa mi s-a spus, drept golani pe cei ieșiți în stradă în 22 dec 1989. eu în locul tau nu as comenta și mi as cere scuze in fiecare an pentru lucrurile de care e acuzat babacul tau.

 • Bine a punctat Alex, băi fraților acest individ cam ingamfat pe numele lui Romașcanu are curajul sa facă mișto și să își dea el cu părerea langa monumentul Eroilor de la revoluție în condițiile în care Romașcanu al bătrân s a luat efectiv de cei ieșiți în stradă în dec 1989 și nu mai zic ce năravuri avea înainte de 89′. pai asta Intr o țară normală democratică nici nu avea curajul sa ridice ochii din pământ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.