Postarea zilei la Buzău. Sute de felicitări pentru mămică și pentru asistenta de pe ambulanță

E postarea cea mai comentată din ultimele 24 de ore de la Buzău.

A strâns sute de like-uri și felicitări de la buzoieni.

Îi aparține asistentei de pe ambulanța de la Pogoanele, chemată de urgență ieri la Luciu de o mămică surprinsă acasă de travaliu.

În criză de timp, asistenta a luat decizia ca mămica să nască acasă:

„Astăzi am asistat la o naștere la domiciliu. Mămică de 37 ani , din Luciu, aflată la a patra naștere. Să-i trăiască, băiețelul să fie sănătos!’”, a anunțat asistenta Elena Tănase, cea care a postat pe facebook fotografia de mai sus.

Au urmat sute de felicitări atât pentru mămică, care a adus pe lume al patrulea copil, cât și pentru asistenta din Pogoanele, care a dus nașterea la bun sfârșit.

„Doamna a fost luată prin surprindere, a trebuit să nască acasă. Mă bucur că a totul s-a terminat cu bine. Este al patrulea copil al familiei. Țin să-i felicit, avem nevoie de copii în comună. Condițiile s-au îmbunătățit mult în ultimii ani, creșterea populației e unul din obiectivele mele” – Mircea Frățilă, primar comuna Luciu

Citește și articolul: Sfârșitul maxi-taxi se apropie rapid! Ce e bine și ce e rău în eliminarea lor ?

Asistenta din Pogoanele nu e la prima naștere pe care o asistă la domiciliu.

Pe pagina de facebook, aceasta mai are o fotografie cu un bebeluș pe care l-a asistat la naștere în ambulanță.

Asistenta Elena Tănase e foarte apreciată în comunitate.

Lucrează pe ambulanță de 20 de ani, dar nu pregetă a se sui în mașina personală și a se deplasa la locuința suferinzilor atunci când e solicitată chiar și în afara programului.

„Puțini știu că am absolvit o facultatea de zootehnie, sunt inginer zootehnist. Dar pentru că acest sector s-a prăbușit după revoluție, n-am mai putut practica. Acum, urmez a doua facultate, cea de asistente medicale generaliste, pentru a fi cât mai bine pregătită. Am în plan să deschid un cabinet medical la Pogoanele”, ne-a declarat Elena Tănase, care se implică în viața comunității din Pogoanele și din funcția de consilier local PSD.

Citește și articolul: Reclamație la adresa stației GPL de lângă complexul Mara. „Mi-au luat de pe card mai mulți bani” vs. „Ne cerem scuze, a fost un accident”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

8 comentarii la „Postarea zilei la Buzău. Sute de felicitări pentru mămică și pentru asistenta de pe ambulanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.