Postarea zilei la Buzău. Sute de felicitări pentru mămică și pentru asistenta de pe ambulanță

E postarea cea mai comentată din ultimele 24 de ore de la Buzău.

A strâns sute de like-uri și felicitări de la buzoieni.

Îi aparține asistentei de pe ambulanța de la Pogoanele, chemată de urgență ieri la Luciu de o mămică surprinsă acasă de travaliu.

În criză de timp, asistenta a luat decizia ca mămica să nască acasă:

„Astăzi am asistat la o naștere la domiciliu. Mămică de 37 ani , din Luciu, aflată la a patra naștere. Să-i trăiască, băiețelul să fie sănătos!’”, a anunțat asistenta Elena Tănase, cea care a postat pe facebook fotografia de mai sus.

Au urmat sute de felicitări atât pentru mămică, care a adus pe lume al patrulea copil, cât și pentru asistenta din Pogoanele, care a dus nașterea la bun sfârșit.

„Doamna a fost luată prin surprindere, a trebuit să nască acasă. Mă bucur că a totul s-a terminat cu bine. Este al patrulea copil al familiei. Țin să-i felicit, avem nevoie de copii în comună. Condițiile s-au îmbunătățit mult în ultimii ani, creșterea populației e unul din obiectivele mele” – Mircea Frățilă, primar comuna Luciu

Citește și articolul: Sfârșitul maxi-taxi se apropie rapid! Ce e bine și ce e rău în eliminarea lor ?

Asistenta din Pogoanele nu e la prima naștere pe care o asistă la domiciliu.

Pe pagina de facebook, aceasta mai are o fotografie cu un bebeluș pe care l-a asistat la naștere în ambulanță.

Asistenta Elena Tănase e foarte apreciată în comunitate.

Lucrează pe ambulanță de 20 de ani, dar nu pregetă a se sui în mașina personală și a se deplasa la locuința suferinzilor atunci când e solicitată chiar și în afara programului.

„Puțini știu că am absolvit o facultatea de zootehnie, sunt inginer zootehnist. Dar pentru că acest sector s-a prăbușit după revoluție, n-am mai putut practica. Acum, urmez a doua facultate, cea de asistente medicale generaliste, pentru a fi cât mai bine pregătită. Am în plan să deschid un cabinet medical la Pogoanele”, ne-a declarat Elena Tănase, care se implică în viața comunității din Pogoanele și din funcția de consilier local PSD.

Citește și articolul: Reclamație la adresa stației GPL de lângă complexul Mara. „Mi-au luat de pe card mai mulți bani” vs. „Ne cerem scuze, a fost un accident”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Postarea zilei la Buzău. Sute de felicitări pentru mămică și pentru asistenta de pe ambulanță

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.