„Pot veni să voteze și cei ce nu sunt de acord cu unirea Buzău – Țintești”

La prânz, la Liceul Pedagogic a votat și noul șef al PSD la Buzău, Lucian Romașcanu.

Îmi exprim speranța că oamenii vor veni la vot, e un drept pe care ni l-am câștigat cu greu. Pot veni și cei care sunt împotrivă. Din 1968 nu s-a mai făcut nicio refeormă administrativă, orașul Buzău a ajuns la limita dezvoltării pe acest teritoriu, ar fi un lucru extraordinar de bun să facem această unire. Este un referendum urmărit în toată țara, ar fi un precedent important pentru a reuși să dezvoltăm comunitățile locale”.

Vezi mai jos VIDEO cu declarația integrală a senatorului PSD Buzău.

Tot la Pedagogic a votat azi și Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Până la ora 14.00 în mun. Buzău au votat 5.400 de buzoieni, ceea ce înseamnă un procent de 5% din totalul de 107 mii trecuți pe listele electorale.

La Țintești prezența e mai bună, până la ora 14.00 au votat 15% din cei care figurează pe liste.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „„Pot veni să voteze și cei ce nu sunt de acord cu unirea Buzău – Țintești”

 • Ne jigneste pe fata? Cum adica sa voram NU? Ne considera analfabeti functional? Normal ca trebuie sa nu mergem la vot daca nu suntem de acord.

 • Dar astia credeau pe bune ca trece asa ceva, sau doar au vrut sa toace banii aia cu impozite crescute?

 • Ce politician de treaba!
  🙂
  „Uita” doar sa spuna ca, in conditiile date, chiar si un vot negativ inseamna… DA… pentru ca valideaza referendumul.
  Boicot!… Asta este raspunsul corect, pentru ca lipsa votantilor invalideaza chiar ideea de referendum.

 • ar fi cazul ca după un asemenea rezultat sa înțeleagă și micul dictator de provincie cât de decuplată e administrația lui de problemele Buzăului..

 • Surpriză !!!!!!! Nu e nici o surpriză. Eșecul era cunoscut de câteva săptămâni. Nu era asumat dar era cunoscut.

 • Sunt recunoscător pentru dreptul de a nu fi obligat să exprim o opțiune pro sau contra unei viziuni.

 • Livache, a fost cuplat predecesorul, jegosul, penalul care a distrus si furat orasul 12ani ! Nimic n-aveați de comentat , mucles! Acum figuri peste figuri , nu ne mai convine nimic! Prea mult sport, prea multe santiere ,prea mult pe dracu ‘ sa va ia !

 • Eugen, atunci într-adevăr, era prea multă hoție, dar acum este prea multă prostie!! Între a realiza două băltoace cu o căciulă de bani și a-i fura pur și simplu, nu mi se pare o prea mare diferență!!

 • Impartialul – nu esti – , pe acea vreme furau de-i găseau dracii , fără sa-ntrebe pe cineva ! Acum trebuie să fie o oarece transparență! Aveați voi acces la ce făcea jegul de boscodeala si penalii lui! Crede-mă ,până acum vreo 2,3 ani , n-am vrut sa aud de psd , apoi mi s-a parut ca omul asta chiar a vrut si chiar a făcut ceva pentru orasul asta! Trebuie sa fii rau intentionat sa nu recunoști că s-au făcut lucruri bune, atatea străzi asfaltate , parcuri ,sportul buzoian repus zdravăn pe picioare, locuri de joacă! Prin natura serviciului ,mai sunt plecat si pot face o comparatie intre localități si va pot spune ca e net in favoarea orașului nostru!

 • În comparație cu Boscodeala actualul primar a făcut foarte multe. Și înainte de a repara ceva trebuie sa strici. Asa ca ciocul mic celor care comentează. Buzăul s-a schimbat mulr în bine

 • @Eugene, ești amuzant tare cu tacticile de ‘whataboutism’.. este exact metoda folosita de cei aflați în offside!

  Nu am timp sa reiau toate marile realizări ale tovarasului timp de 5 ani, care încep cu falimentarea RAM, stația noua de asfalt cumpărată cu un morman de bănet, contractele cu Troia, noul sediu al primăriei, herghelia, Eurovisionul..

  Aici incercam sa discutam strict de referendum: a visat unul peste noapte o prostie și a crezut ca o poate impune. Uite ca nu a mers sa unești un oraș cu o comuna aflata la 10km.. Ai un argument logic in privința faptului ca nu a încercat asta cu Mărăcineni sau cu Vadu Pași, practic lipite de oraș? (nu-mi spune prostia cu terenul.. ca alea 400 de ha de pășune din Țintești, jumătate deja concesionate unora care vor monta eoliene. ca nu tine! 😉

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.