Potest acum în fața Prefecturii Buzău. Cine protestează și de ce

Protest, acum, în fața Prefecturii Buzău.

Au protestat reprezentanții Cartel Alfa Buzău și polițiștii din cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Solicitări Cartel Alfa

➡️ Un salariu minim decent

➡️ Pensii echitabile

➡️ Servicii publice de calitate

➡️ Deblocarea negocierii colective

➡️ Taxare justă

➡️ Aplicarea corectă a legislației

Solicitări Polițiști

„NU CEREM MAJORĂRI SALARIALE ȘI PENSII MĂRITE, CEREM DOAR RESPECTAREA LEGILOR 153/2017 ȘI 223/2015, NEALTERATE DE OUG 226/2020! Dacă Guvernul cere polițiștilor să respecte legea, noi cerem să o respectăm cu toții! Protestul nostru nu e doar pentru noi, e pentru toti angajații din România, indiferent dacă lucrează la stat sau în mediul privat!”

Mai devreme, în fața Prefecturii a protestat și o asociație a pensionarilor din Județul Buzău („Frăția”).

Participanți de la ambele proteste au fost primiți la „Casa Albă” de reprezentanții Prefecturii Buzău pentru a-și prezenta doleanțele (care vor fi trimise către Guvernul României).

loading...

11 comentarii la „Potest acum în fața Prefecturii Buzău. Cine protestează și de ce

  • Mda ! Militienii vor drepturi cat mai nesimtite posibil . Ce sa le ceri ……..niste militieni …….!

    Răspunde
  • Poate ca a venit vremea „sa protesteze” si cei din justitie si politicienii! Ca nu nu mai stiu ce sa faca cu sumele uriase pe care le incaseaza din pensii si salarii nemeritate,ilegale si anti-constitutionale!

    Răspunde
  • S-a trezit cine să comenteze: bukk, țăranul cu cazier judiciar. Un nimeni care nu respectă legea și care se crede inteligent.

    Tereacă, fără supărare, dar nu știi cine a protestat. Cartelul ALFA reunește mai multe sindicate din diferite ramuri economice, atât din mediul privat, cât și din domeniul bugetar (inclusiv SNPPC).
    Fiecare sindicat prezent și-a spus nemulțumirile.
    SNPPC nu a cerut niciun ban în plus, ci respectarea legislației privind salarizarea tuturor angajaților MAI, legislație aprobată în urmă cu 3 ani de zile.
    Un polițist câștigă de la 3.000 lei net/lună cu toate sporurile, un procuror de la 8.000 lei net/lună, iar un judecător de la 10.000 lei net/lună.

    Răspunde
  • Comentează toți analfabeții,care atunci când le ajunge cuțitul la os sau au orice problema cât de mica..ce spun prima data ? „sunați repede la politie ! Sa vina politia !”

    Răspunde
  • Bukk, atunci când ai o problemă pe cine chemi? Pe mă-ta sau pe tac-tu? Ori vreun vecin?
    Dacă te ducea capul de făceai și tu milițian.
    O Poliție puternică înseamnă siguranță ridicată pentru cetățenii onești.

    Răspunde
  • Nu stiam de ce Toma a avut 78% la vot .Capetele de lemn nu stiu ca organele de represiune nu exista pentru apararea lor . Organele de represiune exista pentru apararea statului impotriva cetateanului .Dar nu ai cu cine …niste oraseni ….niste buzoieni …..vai steaua voastra de redusi .

    Răspunde
  • Un polițist poate să câștige și 10.000 lei pe lună, dacă nu este pregătit profesional, tot organ de represiune este. mai ales că la nivelul lor nu există empatie ci ascultare de ordin! La nivelul combaterii suntem zero, totul se „datorează” politicii.

    Răspunde
  • @bukk, nu l-am votat pe Toma nici prima dată, nici ultima dată. Atât timp cât respecți legea, nu contează ce sancțiuni există pentru nerespectarea acesteia. Când unii din MAI „derapează” trebuie trași la răspundere.
    @anonim, politicienii își doresc o poliție slabă. La fel și în cazul justiției.

    Răspunde
  • În mediul rural poliția are wc ul în curte sau nu are deloc, asta în timp ce șefii lor sunt numiți politic! Protestați,protestați,că tot la wc ul din curte se duc unii polițiști! Pe cine impresionați la prefectură,pe Chiriac ? Câinii latră, iar piloșii numiți politic din poliție cumulează pensia cu salariu. întrebări de la sindicaliștii supărați pe cetățeni, întrebări ?

    Răspunde
  • Chiriac s-a dus…, dar vin alții mai „buni”.

    Răspunde
  • Dacă nu sunt mulțumiți exista soluția desființării. Există politia locala si jandarmeria. Sunt suficiente.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.