Povestea brazilor de la Palatul Comunal și din Crâng din acest an

„Povestea bradului de Crăciun… Un nou episod! Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, și bradul din acest an are o poveste”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu în urmă cu câteva minute.

„Nici în această iarnă nu am dorit să contribuim la distrugerea pădurilor! În urmă cu câteva săptămâni am făcut un apel public, în speranța că vom găsi buzoieni inimoși care vor să doneze un brad de care să se bucure copiii! Și nu am așteptat prea mult pentru că imediat au apărut propuneri interesante.

Așa am ajuns la domnul Marcel Voicu din satul Ogrăzi (Merei) care s-a oferit să doneze nu unul, ci doi brazi care fac parte din viața sa încă din 1978!

Povestea spune așa: în urmă cu 42 de ani dl Voicu s-a mutat de la munte, de la Nehoiu, în satul din câmpie, și, de dragul locurilor natale, a adus cu el o părticică din inima muntelui, câțiva puieți firavi de brad! Acum, ajunși falnici brazi, și-a luat la revedere de la ei și ne oferă nouă tuturor bucuria unui pom de Craciun.

Îi mulțumesc public domnului Marcel Voicu pentru gestul său! Astfel, ne bucurăm toți buzoienii de măreția lor în Piața Daciei și în Parcul Crâng.

Traversăm o perioadă dificilă, cu restricții de tot felul, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne încântăm sufletul și să ne bucurăm de spiritul Crăciunului! Sărbători binecuvântate cu multă sănătate, dragi buzoieni!”, și-a încheiat Ionuț Apostu, postarea d epe facebook.

loading...

2 comentarii la „Povestea brazilor de la Palatul Comunal și din Crâng din acest an

  • Domnul Voicu Marcel a fost șef de post in com. Merei și a iesit la pensie cu mulți ani în urmă.
    Este un om cu suflet mare.
    Să-i de-a Dumnezeu sănătate și viață lungă !

  • Frumos gestul dlui. Voicu de prin Merei – îi mulțumim ca beneficiari ! Dar , dl. viceprimar ne-a dat … emoții cu prenumele …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.