Poză din Crâng. Câinii se ușurează pe unde vor, pubele nefolosite, pungi pentru excremente furate

Un cititor ne-a trimis mai multe poze surprinse în parcul Crâng prin care se acuză proprietarii de câini de companie.

Unii dintre aceștia preferă în continuare să-și ducă patrupedele pe spațiul verde, fără a strânge excrementele lăsate în urmă.

Aceasta deși  RER și municipalitatea au făcut în urmă cu câteva luni efortul financiar de a cumpăra o sută de pubele, special pentru fecalele câinilor de companie. 

„Din ce mi-au spus salariații mei, pubelele respective se folosesc în jumătate din cazuri. Adică jumătate din proprietari le folosesc, jumătate nu. Eu sunt mai optimist, să zicem că e un început.

Un lucru ciudat se petrece însă cu pungile aflate în spatele coșurilor. În primele zile după ce le-am pus s-au furat toate. Nu știu la ce sunt folosite, mă gândesc că sunt bune pe scuipatul semințelor. Acum nu se mai fură tot ca atunci, dar tot se fură”, a spus Liviu Mocanu, directorul RER Ecologic Service. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

2 comentarii la „Poză din Crâng. Câinii se ușurează pe unde vor, pubele nefolosite, pungi pentru excremente furate

  • In PATRCUL CRING cosurile de gunoi sunt pline,mizerie foarte mare in jurul bancilor si apa este mizerabila.Va invit in PARCUL TINERETULUI sa vedeti cum arata un parc civilizat si curat.De ce acolo se poate si in Cring nu?

  • De ce nu se pune semafor la Crang;de câte ori trec prin zona stai la ”zebra”(cel puțin în weekend )de te uita D-zeu; e normal când vine căldură să iasă lumea la plimbare,;dar și șoferii au problemele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.