Prea bine, prea devreme! Bogdan Dinu, KO reușit aseară la Buzău

Doar două reprize și jumătate i-a rezistat aseară brazilianul Manuel Luis Do Nascimento, buzoianului Bogdan Dinu în gala desfășurată la Sala Sporturilor.

A fost suficient un croșeu bine încărcat care l-a prins nepregătit pe sud-american.

Amețit, Manuel Luis n-a putut stăvili suita care a urmat și s-a prăbușit în genunchi. Suficient, ca arbitrul de ring să pună capăt meciului. Prea bine, dar în același timp prea devreme pentru cei care au urmărit meciul din sală ori pe ProTV și care ar mai fi vrut să-l mai vadă în acțiune pe Bogdan.

Citește și articolul: Astăzi, la conacul Marghiloman. Festivalul semințelor. Vin producători și colecționari din toată țara. „E educativ, părinții pot să-și ia copiii”

După ce s-a ridicat de la podea, brazilianul a dat semne că vrea să continua partida, dar decizia fusese luată.

A fost cea de-a optsprezecea victorie la profesioniști pentru buzoian, din care paisprezece prin KO și prima obținută la Buzău de unde nu mai luptase din 2005 când era încă amator.

Citește și articolul: Ultima oră! Pompierii, solicitați să spargă ușa. Bărbat de 63 de ani, transportat la spital

Pentru Dinu ar trebui să urmeze duelul cu celălalt supergreu din România, Cristian Ciocan, meci care ar urma să se desfășoare în primăvară pe noul stadion din Craiova.

Citește și articolul: Bebeluș de o lună abandonat în curtea spitalului județean! Mama a comis o eroare prin care a fost rapid identificată

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Prea bine, prea devreme! Bogdan Dinu, KO reușit aseară la Buzău

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.