Precizare referitoare la transportul elevilor cu autobuzele Trans-Bus. Veste bună!

E o veste bună pentru elevii din municipiul Buzău.

Inițial se anunțase că de la 1 martie va intra în vigoare un nou regulament.

Elevii urmau să opteze (ca și pensionarii) fie pentru un abonament gratuit pentru o singură linie, fie pentru unul – subvenționat de primărie – de 26 de lei pentru toate liniile.

La întrebările adresate de elevi ori părinți referitoare la modul în care se vor elibera noile abonamente (la tonete sau la școală ?), reprezentantul municipalității a făcut azi pentru buzoienii.ro următoarele precizări.

„Elevii au primit deja astă-toamnă un abonament de la Trans-Bus valabil până în iunie, la sfârșitul acestui an școlar. Acest abonament este și va rămâne în vigoare. Conform acestuia elevii pot circula gratuit pe toate liniile cu excepția weekendurilor și a vacanțelor. Noul regulament se va aplica abia din toamnă, când va începe un nou an școlar”, a precizat azi Garofița Iordache, șefa Departamentului Transporturi din Primăria Buzău.

Așadar, elevii pot circula în continuare gratuit pe toate traseele, cu impedimentul că facilitatea – prevăzută în noul regulament! – nu se acordă în weekend și vacanțe.

În schimb, pensionarii vor trebui ca de la 1 aprilie să opteze conform noului regulament fie pentru un abonament gratuit pe o singură linie, fie pentru unul de 30 de lei pentru toate liniile.

Citește și articolul: „E aproape o minune!”. Niciun drum blocat în județul Buzău! Atenție, mâine vine valul doi!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Precizare referitoare la transportul elevilor cu autobuzele Trans-Bus. Veste bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.