Prefect: „Doctorii mi-au spus că, mai nou, virusul ucide tăcut!”

Declarația prefectului Buzăului a fost făcută la Campus TV.

„Din discuțiile pe care le-am purtat cu medicii care tratează bolnavi Covid mi s-a transmis că în ultima perioadă virusul este mult mai puternic și neprevăzut în manifestare. Mai exact virusul acționează, mai nou, printr- desaturare tăcută. Persoana infectată nu mai prezintă febră și stări proaste. Pur și simplu, la un moment dat scade nivelul de oxigen din sânge și atunci pici”

Pacienții care suferă de ceea ce a fost denumit „hipoxie fericită”  sau „hipoxie tăcută” vorbesc, stau pe rețelele sociale și nu se plâng de niciun disconfort.

În termeni de specialitate, medicii denumesc fenomenul „hipoxie tăcută”. Oamenii n-au habar zile la rând că nu au suficient oxigen. Merg la serviciu, vorbesc cu prietenii, stau pe rețelele sociale și nu se plâng de niciun disconfort.

Medicii spun că dacă li s-ar face o radiografie, „plămânii acestor infectați ar arăta groaznic”

Medicii sunt șocați pentru că la nivelul extrem de scăzut de oxigen din țesuturi, ei ar trebui să fie în stare de comă sau într-o accentuată stare de disconfort.

Hipoxia tăcută ar putea fi o explicație pentru decesele bruște și bizare ale unor bărbați puternici și chiar a unor tineri.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Prefect: „Doctorii mi-au spus că, mai nou, virusul ucide tăcut!”

 • Schimbare de tactica.
  E drept ca pana acum Covid-19 ucidea in sunet de tobe, trambite si fanfare, ca la caderea zidurilor Ierihonului. Cand au murit 205/zi a fost nevoie sa ne punem antifoane la urechi.
  Dl Perfect galben are perfecta dreptate.

  Răspunde
 • Nu e nimic nou, domnule perfect. Se cunoaste fenomemul din februarie. E trist daca abia acum s-a aflat la BZ. Exista studii care arata ca asa numitii asimptomatici/pre-simptomatici au incarcatura virala mai mare.

  De asemenea, se pare ca nici informatia despre tratamentul cu plasma nu ajuta sau chiar complica situatia, provoaca cheaguri in multe cazuri. Despre alte medicamente nici nu vreau sa vorbesc. Nutritie speciala in spitale zero.

  Si inca ceva ce in mod normal ati afla dupa 1 an. Multi „vindecati” tineri vor deveni sterili, aproximativ 20 % se vor alege cu probleme psihice si neurologice, altii cu boli autoimune si alte minunatii. Urmeaza o pandemie de Parkinson.

  Cu incompetenti gen Cercel sau Rafila viitorul suna rau.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.