Prefectul Carmen Ichim vrea să le facă buzoienilor un cadou de Crăciun

Prefectul județului Buzău caută să le facă buzoienilor un cadou de Crăciun.

E vorba de finalizarea mutării camerelor pentru rovignetă de pe podul de la Mărăcineni la ieșirea din Poșta Câlnău.

Vor beneficia, în primul rând, șoferii de pe Valea Slănicului (Mărăcineni, Săpoca, Cernătești, Beceni, V. Vodă, Mânzălești, Lopătari, Sărulești și Bisoca), dar și cei din V. Pașii. Săgeata, Robeasca.

Ca să ajungă în mun. Buzău aceștia circulă pe drumuri județene și, în mod normal, n-ar trebui să plătească rovigneta.

„Eu sper să se facă azi, mâine, cel mai târziu, poimâine. În astea trei zile. Am luat legătura cu mai multe persoane din Min. Transporturilor și de la Compania națională de Drumuri, inclusiv cu domnul Neaga. I-am rugat și mi-au promis. Acum, să vedem dacă se țin de promisiune. Noi, cei de la Buzău, am făcut tot ce ni s-a cerut. Au vrut consolă la P. Câlnău, am făcut consolă. Au vrut o cameră pentru echipamente, le-am dat o cameră. Au mai vrut o consolă, am făcut-o și p-asta. Au cerut subtraversare a E85, s-a făcut. Acum, mai trebuie doar mutate camerele de la Mărăcineni la Poșta Câlnău”, a anunțat azi Carmen Ichim, într-o conferință de presă.

Console realizate la P. Câlnău

Conform unor informații neconfirmate, cei de la Buzău, s-au oferit inclusiv să realizeze ei mutarea, fără a se mai căuta (pierdere de timp și de bani) o firmă care să mute echipamentele dintr-un loc în altul și să le repună în funcțiune.

Atenție, prefectul Carmen Ichim a anunțat azi că – în acest moment – camerele sunt funcționale, iar cei care n-au rovignetă sunt amendați.

Camerele au fost oprite pe durata lucrărilor de la pod, dar ulterior au fost repuse în funcțiune.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Demult n-a mai avut Buzăul așa ceva! Felicitări! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Prefectul Carmen Ichim vrea să le facă buzoienilor un cadou de Crăciun

  • Daca am trecut pe 22 sept. Cand vine amenda ??

  • Este de asemenea si in avantajul celor care circula prin Berca spre Suchea ,Canesti,Chilii,Viforata ,Balta Tocila,care pot trece podul din Sapoca peste Slanic si continua prin Valea Nucului ,Plescoi .Asa ca se poate ajunge in jumatate de judet.

  • Ca sa se blocheze orașul de tot cu ocazia sarbatorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.