Prefectul le cere buzoienilor să evite călătoriile

Prefectul a făcut în această după-amiază apel la buzoieni să evite în următoarele ore deplasările cu mașina între localități.

Daniel Țiclea, prefect: „În interiorul localităților e bine, dar în afară situația e extrem de complicată. Rog cetățenii să renunțe la deplasările care nu sunt urgente”.

Ca să fie cât mai convingător, prefectul a prezentat buzoienilor imagini filmate azi la ieșire din Smeeni:

Pentru drumul național de la Costești spre Smeeni – Pogoanele – Padina – Jud. Ialomița s-a emis în urmă cu câteva minute un mesaj ROALERT:

Jumătatea estică a jud. Buzău a intrat de la ora 14.00 într-un cod galben de vânt puternic (50-60 km/h) care va transporta pe drum zăpada de pe câmp.

UPDATE, ora 15.00: Au fost ridicate restricțiile impuse la prânz pe E85 între Buzău și Rm. Sărat.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Prefectul le cere buzoienilor să evite călătoriile

  • Nu trebuie sa le spuna prefectul Ticlea cetatenilor Buzaului ce sa faca… Cetatenii stiu foarte bine ce au de facut in astfel de situatii, pentru ca au si ei ochi sa vada cum e vremea, urechi sa auda, sa se informeze, telefoane, ROALERT-ul functionabil, fb-ul, numeroase canale de comunicare, si, mai presus de toate, LIBERTATEA DE A PUTEA DECIDE SINGURI… Doar suntem in anul 2023, ce Dumnezeu … Acum 20-30 de ani, cand nu erau toate astea, atunci da, mesajele astea chiar erau bagate in seama de populatie si se tinea cont de ele… Si erau considerate, pe buna-dreptate, comunicate oficiale…
    Pe cand acum, sa apara un neica Ticlea, de care multi buzoieni inca habar n-au ca e prefect, habar n-au nici daca il vad pe strada ca e vreo oficialitate, pentru ca e un ins cu 0 popularitate, nimeni nu stie cum si cand a rasarit in functia asta, e o chestie de , ,iaca nu stiu cum sa ma bag si io in seama”….

    FII IN STARE SA ARATI COMPETENTA ADEVARATA, D-LE PREFECT TICLEA (in caz ca o ai), prin REALIZARI si FAPTE CAT MAI VIZIBILE, daca iti doresti atat de mult sa castigi simpatiile si VOTURILE buzoienilor, nu prin inutile mesaje de umplutura catre acestia !!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.