Prefectul și-a cerut scuze și a ieșit din cameră. VIDEO

S-a ridicat tonul astăzi la Centrul de Vaccinare de pe Bd. N. Bălcescu.

A făcut-o un domn nemulțumit că prefectul Silviu Iordache a intrat înaintea lui în camera de vaccinare.

Toată lumea avea dreptate!

1) Prefectul nu are vreo vină. A fost chemat de personalul medical să intre în camera de vaccinare. După ce domnul și-a manifestat nemulțumirea și-a cerut scuze și a ieșit afară.

2) Și domnul nemulțumit are dreptatea lui. Își făcuse programare, spre deosebire de prefect care a venit inopinat. „Chiar mă grăbesc și aștept deja de vreo 20 de minute în fața ușii”, a motivat acesta.

3) Și personalul medical are dreptatea lui, întrucât în incintă au dat buzna mai mulți reporteri și cameramani. Iar personalul medical a dorit, în mod firesc, să elibereze mai repede incinta de prezența alaiului gazetăresc.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Prefectul și-a cerut scuze și a ieșit din cameră. VIDEO

 • Ce cautau reporterii??? Sufera si ăsta de vedetism??? Nu se putea duce singur, fără alai??

 • USRistii astia nici n-au dat bine de functii si deja sufera de sindromul VIP si dau lumea la o parte ca doar nu o sa astepte ei ca prostii la coada.
  Si ce ii mai criticau pe cei vechi ca beneficiau de tratament VIP cand ei nu aveau functii, dovada ca faceau gura doar din invidie ca ei nu erau VIP… cum au ajuns la putere se comporta mai rau decat cei vechi… sfidare pe fata, in timp ce era filmat de presa din toate unghiurile… nici aia vechi nu faceau asa arogante pe fata.

 • @RAUL, a vrut sa arate oamenilor ca nu este nicio problema daca se vaccineaza cu AstraZeneca, de aceea a chemat reporterii. Si bine a facut, puterea exemplului conteaza.
  Toti marii politicieni ai Europei au facut acelasi gest, dar pentru melteni nu conteaza: EI AU AUZIT ca vaccinul asta nu e bun. Nu conteaza ce spun medicii, EI AU AUZIT….

  Ce a facut insa acolo Prefectul, este ambiguu: ori a fost nesimtit, ori a exagerat presa ca in mai toate cazurile. Nu stim.

 • Soc si groaza!! Cum putea scapa de chelia ta vigilenta acest incident?

 • Cătălin
  Tu esti sub etapa de meltean, esti spălat pe creier, în cutia ta craniana se face patinaj. Danemarca a renunțat la vaccinul astra zeneka, si comunitatea UE se gândește să renunțe la achiziționarea acestui vaccin. Tu pe ce lume trăiești?

 • Eu traiesc in lumea reala, unde ai 1 caz cu probleme (presupuse inca !) la 1 milion de oameni vaccinati !!!!!!
  Posibil sa nu fie o problema a vaccinului in sine, ci un potential conflict cu o substanta luata DOAR de cei care au avut CATEVA PROBLEME LA NIVEL DE MAPAMOND ! (toti cei CATIVA care au avut niste POSIBILE probleme la vaccinul AstraZ luau tratament cu heparina, un anticoagulant, asta putand fi PRESUPUSA CAUZA banala… si nu vaccinul in sine).
  In Romania, din 450.000 oameni vaccinati cu AstraZ, am avut ZERO CAZURI cu probleme.
  Danemarca poate sa renunte la orice, asa cum si Suedia a renuntat la restrictii acum 1 an si acum sunt in colaps.

  Mai judecam si noi sau cum ??!!!
  Spor la somn. Noapte buna !

  PS cazuri de coagulare rare a avut si Pfizer, plus pareze faciale temporare. De alea de ce nu vorbim ?!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.