Pregătiri de chef cu lăutari între blocuri în Micro XIV. Mese și grătare scoase pe alee

Cititorii buzoienii.ro ne-au scris îngrijorați la redacție întrucât între blocuri, în spatele poștei din Micro XIV, se fac pregătiri pentru o mega-petrecere a romilor.

„Urmează cel mai probabil o după-amiază și o seară de coșmar pentru noi. Romii din cartier se pregătesc de nuntă. S-au scos mese și scaune pe aleea dintre blocuri, se fac grătare, se pregătesc să vină lăutarii. Mâine dimineață trebuie să plec la serviciu. Am și copil mic. Oare vom putea pune geană pe geană în noaptea care vine ? Vă scriu dvs. pentru că știu că vă implicați. Poate așa vor lua măsuri și organele de ordine”, e mesajul trimis de o doamnă.

Un alt cititor ne-a trimis la redacție și o fotografie cu mesele și scaunele scoase în fața blocului. Din sesizări ar fi vorba de blocurile de garsoniere 13A și 13 B.


UPDATE: Poliția Locală s-a sesizat și a spart petrecerea pe domeniul public

Poliția locală a intervenit rapid în urma sesizării:

„Efective ale Poliției Locale au mers la adresa indicată, unde s-a contatat veridicitatea reclamației. În spațiul dintre blocuri se făceau pregătiri pentru organizarea unei nunți a unui cetățean de etnie romă. Polițiștii locali au amendat organizatorul pentru trei contravenții: ocuparea ilegală a domeniului public (125-500 de lei), tulburarea liniștii publice (200-1000 de lei) și pentru organizarea de grătare în spațiu neamenajat (1000-3000 de lei). I s-a indicat organizatorului că un astfel de eveniment fericit din viața sa trebuie sărbătorit în mod civilizat la restaurant, aspect cu care a fost de acord. Îi rugăm pe cetățeni să apeleze cu încredere Poliția Locală la numărul de telefon 0238-955”, ne-a declarat Doru Dumitrașcu, purtător de cuvânt la Poliția Locală.

loading...

Un comentariu la „Pregătiri de chef cu lăutari între blocuri în Micro XIV. Mese și grătare scoase pe alee

  • Bai nene daca e asa de ce nu se da amenda si cand se fac gratare in fata blocului…..si pana la urma urmei este o nunta…..oameni fara minte….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.