Premieră. A apărut de azi în Buzău. Colaborare între primarul Toma și pictorița Lafargue

A apărut azi în dreptul spațiului verde din fața Palatului Comunal.

„E original, primul de acest fel. A fost dorința domnului primar, iar doamna Mariana Lafargue, pictorița noastră de la Urbis l-a realizat în atelier. Este expresiv, îmi place mult cum a ieșit. Urmează să mai confecționăm încă 50-100 de bucăți pe care să le montăm prin parcurile, rondurile și scuarurile din Buzău. Sper că în acest fel cei care obișnuiau să pășească pe spațiile verzi cu piciorul sau cu autoturismul să fie înduplecați să n-o mai facă”, a declarat azi pentru buzoienii.ro noul șef de la Urbis Serv, Silviu Nicoară.

La finalul anului trecut pe spațiile verzi din municipiu s-au plantat în jur de 900 de mii de bulbi ai unor plante perene precum lalele, brândușe, iriși, muscari și narcise.

Mlădițele firave ale unora dintre aceste plante au fost strivite de bocancii ori roțile autoturismelor care au călcat pe spațiul verde.

Citește și articolul: Incredibil! Iată cum arată acum stadionul de atletism. Cine aduce bărcuțele ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Premieră. A apărut de azi în Buzău. Colaborare între primarul Toma și pictorița Lafargue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.