Premieră în Buzău anunțată azi de primarul Toma

Edilul șef a anunțat azi încă o măsură care să apropie Buzăul de statutul de oraș civilizat.

Decizia îi va mulțumi cu siguranță pe șoferi și va contribui la reducerea ambuteiajelor în trafic.

„Am luat hotărârea ca pe durata verii asfaltările să se facă în timpul nopții. Noaptea e mai răcoare, le va conveni și celor din echipa de asfaltare. E inuman să-i pui să lucreze cu asfaltul fierbinte vara atunci când e și caniculă afară. Așa, oamenii se vor odihni ziua în casă și vor lucra noaptea. Va fi și în avantajul șoferilor pentru că nu se vor mai închide străzile, mai ales că urmează să asfaltăm în zona centrală, unde traficul este intens. În același timp îi rog pe locatarii din zona în care se va asfalta noaptea să fie înțelegători. Oamenii vor încerca să lucreze cât mai în liniște, dar nu știu dacă vor reuși, mai ales că e vorba și de utilaje”, a anunțat primarul.

Prima stradă care se va asfalta noaptea va fi Ion Băieșu (în spatele Hotelului Pietroasa, Șc. Nr. 5, Pizza Marina). După Ion Băieșu se va continua cu strada Războieni și apoi alte 13-14 artere din centru.

Citește și articolul: Claxoane prin Buzău. Iată imagini de la protestul instructorilor auto (foto + video)

Noile asfaltări vor fi mai de calitate întrucât în loc de piatra din râul Buzău, sărată, se va folosi granit dintr-o carieră de la Brașov.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Premieră în Buzău anunțată azi de primarul Toma

 • Asta cu piatra de la Brasov miroase a busines greu. Si griblura de pe DN10 tot asa a fost adusa noaptea, cu camioane si depozitata prin apropiere. Oare s a terminat piatra de pe valea Buzaului !!! Bine ca nu o importam de prin vreun stat european………

  Răspunde
 • Piatra din râul Buzău este gratis, conform unei legi care acordă o anumită cantitate gratuit localităților riverane, traversate de ape cu pietriș și balastiere. Buzăul nu e sărat ca Râmnicul al cărui nisip nu este indicat în special în construcția de locuințe pentru că sarea menține umiditatea și generează igrasie fără leac. Piatra adusă din altă parte mărește prețul asfaltului. O fi vreun „deal” cu Brașovul, cum susține busines man-ul?

  Răspunde
 • Mai cârcotașilor,așa ripostați și pe mandatul escrocului sef?
  Granitul este bun și recomandat,iar ca pret este cu puțin mai scump decât piatra de rău.Calitatea insă, este primordială cantității.O să vedeti rezultatele in timp.Dar să aveți curajul sa recunoașteți atunci.Pana atunci,mai învățați,mai simțiți buna realitate!

  Răspunde
 • Pe langa toate comentariile si frica romanului ca altul fura si el nu mai are ce,e mometul sa se schimbe si la noi ceva,e momentul sa ne civilizam usor cu pasi marunti dar sa o facem ! Am ales acest om,lasati-l sa isi faca treaba cum stie mai bine si vom vedea rezultatele la sfarsitul mandatului,sau era mai bine cu fustangiul celalant care a facut cate ceva doar de ochii lumii?!HAI CA SE POATE

  Răspunde
 • in toata europa se asfalteaza noaptea numai la noi se asfalteaza ziua poate nu stie asta domnul primar TOMA ar trebui sa se actualizeze ca i primar nu vreunu care traeste in athos

  Răspunde
 • Foarte bine domnule primar, o idee bună!…tot înainte și mult succes!

  Răspunde
 • Lucrati la balastiere gagiilor ? Alea de rup din izlazurile de pe partea stinga a comunei Vadu Pasii ?

  Răspunde
 • Iar se asfalteaza strazile deja asfaltate si fara probleme mari?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.