Premieră la Buzău. Tricou special prezentat buzoienilor

„Sunt obosit, am cearcăne, după mai multe zile de nesomn. dar sunt fericit. Pot să anunț că voi fi deputat de Buzău. E și o premieră, voi fi primul parlamentar de Buzău al USR Plus”, a anunțat în această seară, pe facebook, clujeanul Emanuel Ungureanu.

Ungureanu a ținut să apară (în clipul de 15 minute în care a mulțumit ajutoarelor sale din campanie) îmbrăcat cu un tricou special.

„Ea e Adina Bleotu. Nu mai trăiește. A murit în primul an de facultate. Era studentă la medicină. Fata asta dacă se năștea în altă țară ar fi fost acum în viață. A murit pentru că a fost umilită de medici în România. Un medic nu a vrut s-o ajute, altuia nu i-a păsat. E un tricou simbol, pe care îl port mereu cu mine”

Emanoil Ungureanu e un fost profesor de istorie care a înființat o fundație care are grijă de copiii cu insuficiență renală

„Am fost și voi fi vocea bolnavilor care strigă după ajutor în spitale și nu-l primesc la timp. Voi fi și vocea care luptă împotriva abuzurilor din sistemul sanitar. Numărul meu de telefon e pe contul meu de facebook, pot fi apelat oricând”

Emanoil Ungureanu, deputat USRPLus Buzău

CLICK AICI pentru a asculta clipul de 15 minute postat pe facebook de noul parlamentar de Buzău și încheiat în lacrimi.

Va avea o misie dificilă întrucât până acum parlamentarii de import au dezamăgit întrucât și-au văzut doar de interesele propriii și nu de ale comunității care i-a propulsat în parlament.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Premieră la Buzău. Tricou special prezentat buzoienilor

 • Felicitări! Singurul parlamentar ales la Buzău care și merită numele ăsta. În rest, vai de ei și de noi…

 • Bravo, tată! Poate intelege si Toma ca buzoienii au nevoie si de spital si de doctori si profesori fără șpagă, de oameni dedicați meseriei, bine plătiți dar fără șpagă. Șpagă sa duca la brutărie. L am votat pentru ca l am auzit zicând că Toma trebuie sa faca spital municipal nu cimitir in spatiul de pe centura.

 • Oare se va stopa vreodată mizeria cu parașutații din alte județe! Cum să-ți reprezinte interesele unul care n-are habar de problemele buzoienilor și cunoaște doar vreo două hoteluri! Dacă-l întrebi nu-ți poate enumera 5 nume de localități din județ.
  Legea electorală ar trebui să prevadă obligativitatea candidatului să aibă măcar 5 ani domiciliul stabil în colegiul unde candidează.
  Mă bucur totuși că soțioara lui Mișu Voicu n-a prins taburet de deputat. Cică legătura ei cu Buzăul au fost vacanțele de la bunicii de la Amaru! Sigur, asta o califica pentru deputat de Buzău.

 • Nu stiu daca se va tine de promisiune,dar la Cluj a reusit sa anihileze casta prof.dr. Luncan si fiul…Felicitari!

 • Cocstele, roagă-te la Dumnezeu să n-ai nevoie de un transplant făcut de casta Luncan&Fiul, că profesorașul de istorie sigur nu se pricepe la așa ceva!

 • Ba nu, roagă-te să nu aibă vreun arșinel nevoie de vreun ficat, că intră înaintea ta pe listă și tu mori uitându-te cum face alde Lucan&Fiul bani din șpăgi!
  Dar da, Ungureanu e ăla nasol și nu merită votat…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.