Premieră. S-a turnat asfalt între Spătaru și Gomoiești. Localnicii au totuși o nemulțumire

„Minciuni. Murim și tot n-o să vedem asfalt între Spătaru și Gomoiești”. Au fost mai multe astfel de mesaje postate de localnici la articolul de pe buzoienii.ro de la începutul anului, când primarul C-tin Moise anunța, printre celelalte proiecte, că în acest an se va asfalta acest drum comunal.

„Ei, uite că am reușit asfaltarea lui. Lucrarea nu e încă gata. Abia s-a turnat primul strat. Urmează ca firma care a primit contractul să realizeze și șanțul și podețele. Abia apoi se va turna și al doilea strat ca să iasă și frumos. Se face lucrare de calitate. Am vorbit și eu acum cu oamenii, sunt mulțumiți”, ne-a declarat primarul C-tin Moise.

Totuși, după asfaltarea drumului, localnicii au edescoperit repede un neajuns.

„Pentru că strada e lată și asfaltul excelent, iar mașini care să circule pe aici nu sunt foarte multe, băieți de pe la noi și de prin Buzău au găsit că aici e potrivit să facă liniuțe. Din cauza vitezei pot apărea acidente. E periculos, în special pe întinderea satului Spătaru. Oricând poate traversa strada un copil sau un bătrân. Studiem ce măsură să luăm pentru a limita viteza prin sat”, a adăugat primarul.

Mai jos sunt inserate câteva fotografii cu drumul asfaltat, dar și cu el doar balastat din urmă cu o lună. 


O altă veste bună pentru comună e că în toamnă o firmă din Olanda va realiza pe islazul din Costești un parc de eoliene. Primăria va primi câte trei mii de euro anula de turbină și energie gratis pentru instituțiile pendinte. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Premieră. S-a turnat asfalt între Spătaru și Gomoiești. Localnicii au totuși o nemulțumire

  • Nu primarul a facut drumul cand auzea de Gomoiesti numai injuraturi ii ieseau pe gura. Meritul este al unui baiat ai carui parinti sunt din Gomoiesti, baiatul a ajuns prin minister pe la Bucuresti el s-a luptat pentru drumul asta amarat, repet primarul nu are nici un merit …..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.