ACUM se poate ajunge de la Rm. Sărat la Lopătari pe ASFALT! Consecințe importante

Reușită importantă a CJ Buzău. S-a asfaltat în premieră drumul de pământ dintre comunele Buda și Valea Salciei (8 km) – vezi foto și VIDEO de mai jos.

Consecințe:

1 E o realizare uriașă pentru cei 800 de locuitori din Valea Salciei. Aceștia au acum posibilitatea de a merge – pe asfalt – la oraș, la Rm. Sărat.

2 Orașul Rm. Sărat devine mai apropiat față de Buzău inclusiv pentru cei din Sărulești și Bisoca (aproape la egalitate pentru cei din V. Vodă, Mânzălești și Lopătari). În urmă cu doi ani CJ Buzău a asfaltat și drumul dintre Sărulești și V. Salciei.

3 Se poate ajunge de acum pe asfalt între Rm. Sărat și Lopătari. Oamenii din comunele enumerate mai sus pot opta să meargă la Rm. Sărat cu treabă (în loc de Buzău). În perspectivă, localnicii pot lua în calcul Rm. Sărat și pentru un loc de muncă.

4 Într-un viitor, se speră cât mai apropiat, se va putea ajunge pe asfalt de la Rm. Sărat la Nehoiu (prin Lopătari și Gura Teghii)!

Ar mai fi de asfaltat 22 de kilometri între Gura Teghii și Lopătari (la barajul de pe Slănic, unde se oprește acum asfaltul dinspre Mânzălești).

CJ Buzău are în plan să extindă asfaltul (într-o primă fază) până la Plaiul Nucului (în cadrul proiectului Podu Muncii – Plaiul Nucului). Restul, de la Plaiul Nucului pe drumul „Tainiței” până la Gura Teghii altădată.

Publicată de Valea Salciei Primaria pe Miercuri, 29 iulie 2020
loading...

3 comentarii la „ACUM se poate ajunge de la Rm. Sărat la Lopătari pe ASFALT! Consecințe importante

  • Orașul Rm. Sărat devine mai apropiat față de Buzău inclusiv pentru cei din Sărulești și Bisoca (aproape la egalitate pentru cei din V. Vodă, Mânzălești și Lopătari). În urmă cu doi ani CJ Buzău a asfaltat și drumul dintre Sărulești și V. Salciei.
    Ai mers pe acest drum „asfaltat” dle reporter. Cu toata prietenia cu administratiile locale, pe care o ai, nu poti spune ca acel drum pietruit, nicidecum asfaltat.

  • Auras, să mergi tu cu mașina ta pe drumul „asfaltat” acum 2 ani între Sarulesti și Valea Salciei. Încă un drum care pe hârtie e bifat iar în realitate e mai rău decât inainte de așa-zisa asfaltare…
    Probabil îmi vei șterge comentariul, dar ai face bine să mergi la fața locului să vezi despre ce e vorba.

  • Valea salciei – sarulesti asfaltat? Ce gluma buna… Am scos tara din noroaie, zise proasta satului. Realitatea, insa, ne strica masinile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.